Інструменти, інвентар

   Інструменти, інвентар, вимірювальні прилади виключно важливі для кремоварів. Без точних і компактних помічників у справі домашньої косметики не обійтися, тому ваги і міксер для вивіреного рецепта означають не менше, ніж якість косметичних інгредієнтів.


   У розділі «Інструменти, інвентар» ми полегшуємо вибір потрібного та корисного інструментарію, який допоможе створювати косметичні та миловарні шедеври.


   Купити електронні ваги з різною точністю кроку, портативні вимірювачі рівня рН, термометри потрібно всім, хто має справу зі створенням натуральної косметики. З класичними лабораторними аксесуарами працювати простіше й надійніше.


   Будемо вдячні за конкретні побажання — вони полегшують нашу роботу по розширенню асортименту інтернет-магазину «Зульфія», пишіть нам.
Приємних покупок!

Індикаторні смужки
Папір індикаторний
80 смужок. Обов'язкові в домашній лабораторії. Контролюйте рН мила і кремів, корегуйте і отримуйте задоволення від власноруч створеної косметики.
30,00 ₴
Шпатель косметичний
Маска для шкіри
або вимішування компонентів мінеральної косметики в поглибленні шпателя. Найзручніший інструмент для домашньої лабораторії.
5,00 ₴
Губка очищаюча коньяк маннан
Випещена шкіра
і диво-спонж! Ніяких розширених пор і комедонів. Навіть без піни м'яко полірує і матує шкіру, а з піною - глибоко очищає пори і знімає запалення.
85,00 ₴
Люфа
Ніжна шкіра
з натуральною губкою з люфи. Природне очищення і пілінг відкриває пори і проводить антицелюлітний масаж.
58,00 ₴
Мініміксер-пружинка
Капучинатор
з пружинкою створює емульсії, змішує гладкі гелі, рівномірно розподіляючи компоненти. Для масок, паст, гомажів. Економить час і не займає місця.
140,00 ₴
Піпетка Пастера
Для створення парфумерії
потрібна піпетка. Об'єм 3 мл. Зручно позбавляє від осаду, якщо той недоречно утворився в розчині. Незамінна для милотворців при створенні багатобарвного мила.
3,00 ₴
Термометр електронний
З щупом
Точність, професійність, надійність. Температура водної та олійної фази, введення активів в креми і сироватки набагато простіше з портативним градусником.
160,00 ₴
pH-метр електронний
Портативний pH-тестер
Розчин, емульсія, водне середовище, пілінг-суміш. Вимірювання рівня рН тепер точні як ніколи.

350,00 ₴
Ваги електронні, 300 г (крок 0,01 г)
Ювелірні ваги
Точно, як в аптеці! Крок 0,01 г, краще не буває. Позаду хвилювання про неточну масу активів, а також боязнь перевищити допустиму концентрацію важливого і потрібного розчину.
350,00 ₴
Мініміксер-рамка
Косметичний міксер
Однорідні креми, гладкі емульсії, зволожуючі маски і гелі. З компактним мініміксером турбот не виникне!
Приємний бонус - запасний стрижень з насадкою!

239,00 ₴
Одноразові маски для обличчя
Гіалуронова косметика
глибоко зволожить шкіру. Просочить тверду маску розчином, і коли вона перетвориться в ганчірочку, нанесіть тканину на 3-15 хвилин на обличчя. Шкіра свіжіє і розгладжується вмить!
5,00 ₴
Голка Відаля
Чисті пори
Професійний інструмент косметологів: голка і петля для атравматичної чистки обличчя, вилучення комедонів.
35,00 ₴
Воронка парфумерна
Лійка для рефілів
4х3 см, для найвужчого горла! Пластикова і мініатюрна. Довжина 4 см, діаметр 3 см.
5,00 ₴
Шпатель лопатка

Для вимішування компонентів мінеральної косметики. Найзручніший інструмент для домашньої лабораторії.
5,00 ₴
Набір косметичний Чаша, шпатель і пензлик

Чисті пори
Ергономічна вигнута форма шпателя в точності повторює вигин чаші. Нічого не залишиться на стінках: економія часу і сировини в наявності. Пластик зручно мити, він не б'ється.
45,00 ₴
Набір косметичний з пензлем і мірні ложки
Ложки і пензлик
Шість предметів в одному наборі з пластика. Чаша, пензлик для нанесення масок, шпатель і три мірні ложечки зроблять процедуру маски улюбленою і простою.
59,00 ₴
Рукавиця кесе для тіла
Пілінг шкіри тіла
і антицелюлітний масаж — основне призначення цієї жорсткої рукавиці. Розганяє кров, проводить лімфодренаж і робить шкіру атласною і ніжною
75,00 ₴