Пудри аюрведичні

Пудри аюрведичні — це рослинні компоненти для створення цілого ряду косметики: убтан, гомаж, скраб, маска. В інтернет-магазині ZULFIYA найширший вибір фітопудр, від екзотичних до традиційних.

Натуральна косметика на травах тонкого помелу допомагає тримати шкіру в ідеальному стані. Найкращі аюрведичні пудри показали себе як мінералізуючи та вітамінізуючи добавки. Їх використовують для тонізації шкіри, зміцнення волосся, позбавлення від вугрів і навіть для ліфтингу.

Убтан на базі аюрведичних пудр і глини допоможе очистити проблемну шкіру, розгладить її та гарантовано позбавить від досадних комедонів. Прості рецепти та готові рішення чекають на вас!

Аюрведична пудра німа
Мило від прищів
Глибоке очищення шкіри і мінералізація допоможуть зрілій шкірі підтягтися і засяяти: маски, бельді і убтан. Корисно для підліткової шкіри, налагоджує ліпосекрецію.
60,00 ₴
Аюрведична пудра троянди
Квіткові пудри
зміцнять, омолодять і розгладять шкіру. Багата вітамінами і мінералами троянда обов'язкова в догляді за зрілою і стресованою шкірою.
90,00 ₴
Аюрведична пудра амли
Ефективний засіб для укріплення волосся та вій. Відновлює природній колір волосся, стимулює ріст нових. Омолоджує шкіру, очищує та зменшує пори. Вирівнює та освіжає колір обличчя.
48,00 ₴
Нутова пудра
Від комедонів
і сального блиску допомагає очищення убтаном. Делікатний гомаж матує, покращує мікроциркуляцію і шкірне дихання. Мінус сухості та стягнутості
44,00 ₴
Аюрведична пудра м'якоті кокосу
Від чорних крапок
допомагає фітоскраб. Масаж шкіри голови з кокосовою пудрою зробить волосся блискучим, пожвавить їх колір, позбавить від лупи.
28,00 ₴
Аюрведична пудра кунжуту
Крем-мило
з ефектом скрабу. Поклади вітаміну А і Е розгладять сіточку зморшок, пожвавлять колір обличчя, відполірують шкіру обличчя і тіла
24,00 ₴
Аюрведична пудра гібіскусу

Жива косметика
М'яка бактерицидна і в'яжуча дія. Вирівнює і розгладжує шкіру, особливо хороша для комбінованої і жирної. Нормалізує виділення себума, звужує розширені пори.

34,00 ₴
Аюрведична пудра стевії
Фітогомажі
Підсушує запалення, матує шкіру. Гелева маска на водорозчинній олії і фукогелі зволожить шкіру, зніме лущення і розгладить микрорельеф.
25,00 ₴
Аюрведична пудра базиліку
Гель під очі
від набряклості і кіл. В'янучій шкірі надає свіжість і сяйво, а молодій шкірі зніме жирний блиск, підсушить запалення і звузить пори
25,00 ₴
Аюрведична пудра кореня алтею
Маски від зморшок
корисні в'янучій шкірі. Мальва з успіхом застосовується при себореї, запалених вуграх. Компонент бельді, розгладжує шкіру
25,00 ₴
Аюрведична пудра листя кропиви
Профілактика розтяжок
і фітогомаж. Кропива чудова при акне: очищаючі маски і креми. Себомодулятор, загоювач і антисептик. Зміцнює цибулини волосся, знімає статику.
41,00 ₴
Аюрведична пудра насіння вівса
Вівсяне молочко
зволожує і заспокоює шкіру. При акне вівсяний убтан очищає м'якше, підживлюючи шкіру і стягуючи пори. Кондиціонує волосся і знімає статику.
25,00 ₴
Аюрведична пудра волоського горіха
Пом'якшення шкіри
Білок і рекордний вміст вітаміну Е роблять цю пудру корисною для зрілої шкіри. Маска розгладить сіточку зморшок, пожвавить колір обличчя.
30,00 ₴
Аюрведична пудра розмарину
Скраб від целюліту
освітлює сліди постакне і рубці, підсушує прищі. Прекрасний для волосся: надає блиск, знижує жирність, дезинфікує шкіру голови.
29,00 ₴
Аюрведична пудра лаванди
Тальк для ніг
і косметика для всього тіла. Матує шкіру, стягує розширені пори. Виганяє лупу і висипання на шкірі.
58,00 ₴
Пудра ламінарії
Пудра не лише зволожує, регенерує та захищає шкіру, вона також нормалізує роботу сальних залоз, вирівнює рельєф. Живить шкіру голови, волосся становиться слухняним. Її часто використовують в альгінатних масках, вона пом'якшує та омолоджує.
50,00 ₴
Аюрведична пудра шикакай
Профілактика сивини
і очищення пор. Себомодулятор, матує шкіру. Зміцнення волосся і кондиціонування.
59,00 ₴