Емульгатори

Емульгатор допомагає «подружити» водну і масляну фазу емульсій. Крем неможливий без участі емульгатора, і чим вище введення цього компонента, тим щільнішою буде текстура.

Найбільш популярними є емульгатори для прямих емульсій (олія у воді) — такі формули легко поглинаються шкірою і залишають приємне пудрове відчуття на шкірі. Вводять емульгатори в масляну (жирну) фазу емульсій — ось таке просте правило.

Genamin БТМС катіонний емульгатор
Безпечний, ефективний і широковикористовуваний кондиціонер-емульгатор
Посилює блиск і сяйво волосся, знімає статику. Допомагає в розчісуванні як мокрого так і сухого волосся
67,00 ₴
Цетиловий спирт
Пом'якшення шкіри та волосся, а також згущення та стабілізація косметичних продуктів, таких як лосьйони та засоби для волосся.
55,00 ₴
Пропіленгліколь
У косметиці використовується для пом'якшення і зволоження шкіри.
Також є ефективним розчинником інших компонентів
82,00 ₴
Загущувач ПАР Ercarel SHO V/FD
Шампунь чи гель для душу тепер буде густим: невеличке введення загущувача допоможе структурувати піномийні засоби та істотно знизити їх витрату.
Пом'якшення і солюбілізація додаються.
36,00 ₴
Емульгатор Montanov L ламелярний
Останні товари на складі
Термостабільний веганський емульгатор сімейства Монтанів: поліпшена версія працює при 75°C, дозволяючи створювати корисні ламелярні (рідкокристалічні) емульсії
115,00 ₴
Емульгатор Emulpharma AGC

Емульгатор зі зволожуючим ефектом допоможе створити не тільки крем, але і пінку, демакіяжний мус, шампунь.
Мале введення плюс пом'якшувальна дія.
51,00 ₴
Емульгатор Cellike
Корнеотерапевтичний емульгатор Cellike зміцнює захисний барʼєр шкіри, оздоровлює її.
Креми на Селлайці миттєво вбудовуються в епідермальні структури, адже це ліпідний біоміметик на фітостеролах
170,00 ₴
Емульгатор-гелеутворювач Sepiplus 400

Універсальний Sepiplus 400 — емульгатор і загущувач.
Створено на базі поліакрилату, що гарантує простоту в застосуванні, надійність емульсій та приємне нанесення
216,00 ₴
Лецитин соєвий
Природний фосфоліпід
Відроджує шкіру: глибоко зволожує, знімає почервоніння і дискомфорт. Обов'язковий для зневодненої і тьмяної шкіри. Ідеальний в креми та маски, бальзами для тіла і стоп.
118,00 ₴
Емульгатор Emulgade SE-PF
Неіонний емульгатор
для прямих емульсій гарантує крему стабільність, зволожуючу і пом'якшувальну дію. Самоемульгуючийся Emulgade SE-PF є універсальним, надійним, простим у використанні
44,00 ₴
Лецитиновий емульгатор Plantaquat NC
Некатіонний «зелений» емульгатор
чудово кондиціонує шкіру і волосся, на його лецитиновій базі виходять чудові очищаючі кремові формули: шампуні, молочко, кондиціонери для волосся
38,00 ₴
Емульгатор-кондиціонер цетрімонімум хлорид
Емульгатор, антистатик
та антибактеріальний агент допоможе в створенні ідеальної формули шампуню і кондиціонера для розплутування волосся. Пом'якшує воду, покращує піниння і змивання лікувальних засобів з волосся і атопічної шкіри
119,00 ₴
Самоемульгуюча основа Emulself
Зручна база Emulself
проста в застосуванні, не розшаровується при рН 3-11. Стійкість формул кремових дезодорантів, масок, масажних кремів та лікувальних шампунів.
42,00 ₴
Цетилпальмітат (рослинний спермацет)
Кольд-крем
на спермацеті омолоджує шкіру і розгладжує перші зморшки, чудовий компонент для догляду за декольте і руками. Рослинний аналог спермацету володіє тими ж чарівними властивостями, що і оригінал.
49,00 ₴
Емульгатор НатурМульс
Універсальний емульгатор
подарує стійку емульсію. У складі емульгатора знаходиться агент НУФ: молочна кислота робить «НатурМульс» зволожуючим.
75,00 ₴
Емульгатор кондиціонуючий
Догляд за волоссям і легкість укладання
Маски і шампуні надають м'якість і зволоженість шевелюрі, а кондиціонери для тіла гарантують доглянуту гладку шкіру
29,00 ₴
Монтанов-202 емульгатор
Розгладжуючий крем
за п'ять хвилин: емульгує вмить, не вимагає складної технології. Сподобається новачкам. Зволожує і пом'якшує шкіру.
180,00 ₴
Планта-М емульгатор
Останні товари на складі
Молочко для тіла
на неіонному емульгаторі. У косметиці чудово доносить активи до глибин шкіри, пом'якшує і зволожує
91,00 ₴
Ланолін рослинний
Останні товари на складі
Гіпоалергенна косметика
налагодить водно-жировий баланс шкіри. Живить зрілу шкіру, загоює, себомодулює. Розгладжує зморшки і надає шкірі доглянутий зовнішній вигляд.
89,00 ₴
Гліцерин моностеарат емульгатор
Використовується для створення емульсій типу "олія-у-воді", як для рослинних, так і для жирових фракцій. Простий у використанні, створює легку кремоподібну текстуру
48,00 ₴
Дегікварт С 4046 емульгатор
Катіонні емульсії
для антистатичного ефекту. Змивальні крем-гелі та кондиціонери. М'яке очищення чутливої шкіри. Демакіяж і зволожуючі маски.
44,00 ₴
Ланолін сухий
Крем-піна для душу
при сухій шкірі із скрутного становища. Водорозчинний, пластівці зручні для зважування, легко вводяться в косметику, живлячи і зволожуючи.
40,00 ₴
Полісорбат-20
Комплексне зволоження
і ніжність складу. М'який емульгатор і солюбілізатор гарний у демакіяжі і міцелярній воді.
56,00 ₴
Емульгатор Олівем-1000
Мус зволожуючий
або тональний крем легко створити на ламілярному емульгаторі. Рослинний і легкий у роботі, завоював серця кремоварів по всій Європі
135,00 ₴
Полісорбат­-80
Гідрофільна олія
і зволожуючий агент. Легко розчиняє сірку осаджену і нейтралізує її запах. Масажна олія без прикрих слідів.
60,00 ₴
Ланолін фармакопійний
Останні товари на складі
Пом'якшує шкіру
будь-якого типу, корисний і потрібний. Мазевий ланолін рятує жорстку суху шкіру, живить зрілу і допомагає підлітковій з оптимізацією себовиділення. Загоює і оздоровлює.
127,00 ₴
Віск емульсійний
Самоемульгуючий віск
ідеальний для новачків! Віск рослинний і екологічний. Створить гладкі, блискучі емульсії (від молочка до щільного крему).
69,00 ₴
Стеаринова кислота
Загущувач емульсій
і компонент бальзамів-­плиток, помад, мила. Надійний соемульгатор, утворює емульсію з ксантаном. Необхідна для аромасвічки.
41,00 ₴

На базі наших інноваційних емульгаторів можна створити безліч кремів з різною структурою, щільністю, призначенням. Часто емульгатори поєднують з гелеутворювачем: в такому випадку тактильні властивості емульсії значно поліпшуються.

Деякі речовини не здатні змішуватися природним шляхом внаслідок того, що мають різну густину. Легший компонент завжди залишається на поверхні, що ускладнює використання косметичного засобу. У цьому випадку для створення однорідного складу застосовується емульгатор – речовина, здатна стабілізувати емульсію. Цей компонент не взаємодіє з активними складовими, не змінює їхні властивості – лише забезпечує рівномірне змішування різних за густиною складових.

Емульгатори: особливості вибору

Потрібно купити емульгатор для косметики? Перед придбанням дайте відповідь на три запитання:

  1. Який? Існують речовини рослинного та тваринного походження, що необхідно враховувати виробникам веганських продуктів. Крім того, деякі з них здатні надавати готовій речовині особливі властивості, наприклад, створювати гелеву текстуру або посилювати миючу здатність.
  2. Скільки? Емульгатори для косметики використовуються в різних дозуваннях. Наприклад, відсоток вмісту ліцетинового у складі – до 10%, а цетрімонімуму хлориду – менше ніж 1%.
  3. Як плануєте застосовувати? Компоненти можуть додаватися до водної або олійної складової косметичного засобу.

Якщо ви вирішили використовувати емульгатор для домашньої косметики, пам'ятайте, що деякі речовини здатні створювати сприятливе середовище для розвитку мікроорганізмів. Щоб продовжити термін придатності продукту, потрібно забезпечити відповідні умови зберігання або додати до складу консерванти.

На що впливає вибір емульгатора

Емульгатори – не менш важливі косметичні інгредієнти, ніж активні компоненти засобів. Вони можуть змінювати такі важливі підсумкові показники, як жирність, кислотність, впливати на шкіру (пом'якшувати або зволожувати). Іноді необхідно додатково придбати со-емульгатори. Це допоміжні речовини, які покращують тактильні властивості готових продуктів. Косметичні емульгатори необхідно додавати в більшість косметичних засобів, тому краще одразу купити необхідну кількість складових оптом і комбінувати їх у потрібних пропорціях.

Хороша домашня косметика, виготовлена власноруч, виробляється з якісних сертифікованих інгредієнтів, доданих у правильній пропорції. Інтернет-магазин «Зульфія» робить для своїх клієнтів максимум, ми:

  • ретельно вибираємо постачальників, гарантуючи прийнятну вартість товарів;
  • перевіряємо наявність сертифікатів на кожен продукт;
  • надаємо найповнішу інформацію про всі характеристики речовини, про її вплив на організм, а також норми введення до складу косметичного засобу;
  • пропонуємо випробувати перевірені рецепти приготування косметики ручної роботи.

Ми маємо склад-магазин у Вінниці, а також відправляємо товари по всій Україні. Замовляйте якісні інгредієнти для домашньої косметики в інтернет-магазині «Зульфія».