Сепікалм S
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Сепікалм S

Антистресовий Сепікалм S

є водорозчинним, легко вводиться в емульсії. Знімає з шкіри стрес, загоює після пілінгу, гоління, опіків. Забезпечує комфорт куперозній, атопічній, пошкодженій шкірі

  • 5 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Сепікалм S

INCI: Sodium Cocoyl Amino Acids, Sarcosine, Potassium Aspartate, Magnesium Aspartate

Зовнішній вигляд: в'язка рідина жовтуватого кольору

рН 5,4-6,2

Розчинність: вода

Введення в косметику: 3%, введення в готову емульсію

Активні речовини: магній, калій, саркозин, жирні кислоти

Ще один представник сімейства Сепікалм — Sepicalm S — заспокоює шкіру з перших хвилин застосування. Такий ефективний вплив обумовлено збалансованим складом та ідеальним для шкіри рН.

Сепікалм S чарівним чином знімає з шкіри стрес, сприяючи оперативному загоєнню саден, порізів, пошкоджень — таку властивість гріх не використовувати в косметиці після гоління та епіляції, фарбування волосся і пляжних опіків. Гіалуроновий гель з 3% компоненту врятує вщент постраждалу шкіру в рекордно короткий термін.

Виняткова натуральність формули Сепікалм S робить його «легко впізнаваним» для клітин шкіри. Амінокислоти на кокоільному ланцюжку трансплантуються легко і найприроднішим чином, роблячи шкіру еластичною, зволоженою і спокійною.

Амфіфільна структура Сепікалм S підсилює біологічну спорідненість косметики і шкіри, направляючи амінокислоти в епідермальні клітини, які гостро потребують допомоги. Аспартати магнію і калію посилюють імунітет стонченої шкіри і знімають подразнення після гоління, натертостей від піску, морської солі, епіляції та сонячного опіку.

У догляді за волоссям Sepicalm S теж корисний: часто шкіра голови страждає від жорстких шампунів, зміни води, забарвлення або освітлення. Ніжний заспокійливий флюїд швидко приводить скальп в норму, даруючи відчуття комфорту.

Крем від зморшок або нічна відновлююча сироватка з 3% Сепікалм S можуть бути посилені Сепікалмом VG. У парі вони відмінно вирівнюють тон шкіри і забезпечують ефективний захист від вільних радикалів. Вводьте компонент в догляд за зрілою шкірою, схильною до гіперпігментації.

Регулярне застосування Сепікалма S в косметиці значно покращує стан атопічної, алергічної, куперозної шкіри. Протягом дня шкіра знаходиться в комфортному стані, поступово посилюючи свій імунітет та здатність протистояти агресії ззовні.

 Властивості Сепікалм S в косметиці:

- зняття стресу з шкіри,

- антиоксидант,

- тривале відчуття комфорту,

- зволоженість,

- швидке загоєння шкіри.

 Косметичне застосування Сепікалм S:

3%, водорозчинний

- косметика, після гоління, пілінгу, епіляції — 2-3%,

- косметика для атопічною, куперозной шкіри — 2%,

- крем для тіла, пляжна серія косметики — 2,5-3%,

- шампуні, флюїди для шкіри голови — 3%,

- гіпоалергенна косметика, дезодоранти, гігієна ротової порожнини — 1-3%.

Зберігання: сухе темне місце при кімнатній температурі

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05427
Новий
chat Коментарі (0)