Мілк лактон
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Мілк лактон

Компонент парфумерії

з гурманським характером: ніжно-молочна нота добре відтіняє собою парфумерний букет, знімаючи нудотність квіткових парфумів

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Мілк лактон

INCI: Milk Lactone; Mixture of 5-and 6-Decenoic Acids

Аромат: гурманський ніжно-молочний з обертоном зелені і шкірки персика

Зовнішній вигляд: прозора жовтувата рідина

Застосування в парфумерії: середня нота

Стійкість аромату: до 168 годин (висока)

Розчинність: легко в етиловому і парфумерному спирті

Мілк лактон, або молочний лактон, є окремо виділеною парфумерною молекулою. Це абсолютно природний аромат з синтетичною природою, його мета — прибрати зайву нудотність в квіткових парфумах, зняти тяжкість аромату квітів.

Ніжність мілк лактону (як компонента в парфумерії) надає парфумам і туалетним водам м'якість шлейфу і стійкість. Молочні ноти затребувані в білих флоральних ароматах, адже в природі лактони містяться в багатьох квіткових пелюстках: у туберози і жасмину, гарденії і тіаре. Будучи витягнутим в окрему молекулу, мілк лактон став вхожий в формули знаменитих парфумів.

Фруктово-квіткові шипрові творіння парфумерів не обходяться без мілк лактону, який крім «скругляючої» аромат функції, виступає ще й фіксатором аромату. Тому його часто можна бачити як самодостатню віддушку в милі і косметиці, аромасвічках і освіжувачах повітря.

Парфумерно-косметичний застосування: 0,1-2%, проте зручніше створити 1%-вий парфумерний концентрат, частка якого в косметиці не повинна перевищувати 10%.
- поліпшення і створення парфумів з ефірних олій — 0,1-0,15%,
- створення спиртових парфумів — 1,5-1%,
- незмивна косметика — 0,1-0,5%,
- змивна косметика, мило — 0,2-2%.

Виробник: Франція

Зберігання: в темному місці при кімнатній температурі, берегти від вогню

Ще більше про рецепти і аромати:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04405
Новий
chat Коментарі (5)