ᐈ ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Ефірна олія каяпута - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Ефірна олія каяпута

 Очищаюча паста

для жирної шкіри проводить дренаж пор, стимулює фібробласти і відмінно розгладжує мікрорельєф. Губить перхотний грибок, зміцнює коріння волосся.

  • 10 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія каяпута

INCI: Cajeput (Melaleuca leucadendra) Essential Oil

Зовнішній вигляд: блідо-жовта олія з сильним терпко-трав'янистим холодним ароматом, що нагадує свіжість евкаліпту

Активні речовини: 1,8-цинеол, бензальдегід, α-пінен, β-пінен, лімонен, терпінолен, β-каріофілен, α-терпінеол, ліналоол, терпінен-4-ол, γ-терпінен, α-терпінен, ρ-цимен , вірідіфлорол, неролидол

Метод отримання: дистиляція водно-парова молодих гілочок і листя

Властивості: бактерицидна, фунгіцидна, репелент, загоює, омолоджуюча,тонізуюча, відновлює душевну рівновагу і надає рішучість

Дренаж пор

Оскільки олія каепута відмінно губить гнійничкові запалення, сміливо рекомендуємо його для юної шкіри, яка страждає від надлишку шкірного сала. Олія чудово стягує пори, профілактує запалення і прищі. У поєднанні з лавандою домагаються матовості шкіри, грейпфрут відмінно вирівнює тон шкіри, а пальмароза робить шкіру рівною і гладкою.

Після гоління корисна каепутова вода: мікропорізи і травми швидше загоюються, оскільки каепута - одне з найпотужніших регенеруючих ефірних олій. Стриманий чистий трав'яний шлейф підходить саме чоловічій лінії косметики - одеколони й парфумовані дезодоранти захищають шкіру, особливо суху. Каепута дивовижно звучить в аромасуміші з цитрусовими і трав'яними нотами.

Потужний бактерицид і фунгіцид робить будинок безпечним і чистим. Здавна каепутову олію застосовували для дезинфекції повітря, особливо в період епідемій. Аромалампи з парою крапель каепута і грейпфрута захистять житло від вірусів ГРВІ і грипу.

Каепута - близький родич чайного дерева, схожий за властивостями з гвоздикою і евкаліптом, в складі багато цілющого 1,8-цинеолу, як у розмарину. Тому корисний волоссю. Якщо шкіра голови суха або страждає від лупи, почастуєте її втиранням на каепута і іланг.

Каепутова олія заспокоює, допомагає взяти себе в руки і надає рішучість. У поєднанні з цитрусовими чудово піднімає настрій і тонус.

Застосування: косметична (0,5-2%) або лікувальний (3%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:

- Ванна повна - 3-5 крапель на речовину-емульгатор
- Спрей-репелент - 20 крапель на 50 мл спирту
- Аромалампи - 3-4 краплі
- Сіль для ванн, мило - 25 крапель на 1 кг
- Компреси для шкіри - 10 крапель на 500 мл води
- Масаж, аромасвічки, олійні сироватки - 1 мл на 50 мл бази
- Розтирання ударів - 5-6 крапель на 5 мл базової олії
- Збагачення емульсій, деоталька - 8 крапель на 10 г засобу
- Збагачення піномиючих засобів - 10 крапель на 20-25 мл засобу
- Полоскання рота - 1 крапля на 50 мл води.

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування; НЕ перевищувати дозування; при нанесенні на шкіру в чистому вигляді виникає легке печіння і гіперемія шкіри протягом 2-3 хвилин.

Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

Країна походження: Індонезія

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03602
Новий
chat Коментарі (2)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right