Ефірна олія мирта
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Ефірна олія мирта

Афродизіак,

який вміє зміцнювати волосся і приборкувати гіпергідроз. Чистий гіркувато-озоновий аромат освіжає тіло і душу.

  • 5 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія мирта

INCI: Myrtle (Myrtus communis) Essential Oil

Зовнішній вигляд: світло-вохристе легке, плинне, летка олія з гіркувато-озоновим чистим ароматом і м'якою камфорною нотою
Активні речовини: альфа-пінен і альфа-туйен, геранил ацетат, (Е) -каріофіллен, ізовалеріановий альдегід, метил евгенол, альфа-гумулен, 1,8-цинеол, каріофіллен оксид, міртеніл ацетат
Метод отримання: дистиляція водно-парова надземної частини рослини (квітів і листя)
Властивості: афродизіак, тонізуюча, капілярозміцнююча, пом'якшує шкіру, себомодулятор, зміцнення волосся, репелент, адаптоген
Миртова олія є синонімом чистоти і свіжості, тому якщо шкіра і волосся схильні до швидкого засолення, зверніться до мирту. Знаменитий тонік «Ангельська вода» містить миртову складову. Мирт - олія вечірня, її седативну властивість найзручніше використовувати на сон грядущий: піна для ванн, крем для тіла або маска для обличчя.
Чудовий засіб для усунення дерматитів і свербіння на атопічній шкірі. Олія у складі звичного крему для тіла робить шкіру гладкою і зволоженою. Ванночки для стоп з миртом приборкують гіпергідроз, а тальк для тіла тримає під контролем це неприємне явище.
Зміцнення волосся з миртовою олією порадує швидким результатом. Втираючи в коріння волосся перед миттям крем на мирті, ви закладаєте основу для нової порослі волосся. Попутно мирт оптимізує викид шкірного сала.
Омолоджуючу властивість мирта задійте в олійних сироватках, і неодмінно підсильте мирт неролі або шавлією - для в'янучої шкіри це стане поштовхом до оновлення.
Антибактеріальний талант мирта допоможе захистити будинок від ГРВІ та грипу, а також виступить чудовим освіжувачем повітря житла.
У психоемоційнії сфері мирт корисний для посилення стресостійкості, він допомагає при перевтомі і вибухах деструктивних емоцій. У будинку, де повітря пахне миртом, трапляється менше скандалів і з'ясування стосунків. А ще мирт є афродизіаком, завжди присутнім в еротизуючих сумішах олій для масажу.
Застосування: косметичне (0,5-1,5%) або лікувальне (3%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.
Розчинення: Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальним для косметики є полісорбат і спирт.
Дозування усереднене:
- Ванна повна - 3-5 краплі на речовину-емульгатор
- Аромаспрей для повітря - 10 крапель на 5 мл емульгатора
- Аромалампи - 3-5 крапель
- Сіль для ванн, мило - 25 крапель на 1 кг
- Компрес - 8-10 крапель на 500 мл води
- Масаж, аромасвічки, олійні сироватки - 3 мл на 100 мл бази
- Розтирання - 3-5 крапель на 10 мл базової олії
- Збагачення емульсій, зубних паст, деоталька - 3 краплі на 10 г засобу
- Збагачення піномиючих засобів - 10-15 крапель на 50 мл засобу
- Полоскання рота - 1 крапля на 50 мл води
Запобіжні заходи: не приймати при вагітності, патології нирок. При нанесенні на шкіру викликає легке відчуття поколювання, реакція природна і проходить через пару хвилин. Не використовувати в чистому вигляді на шкіру; НЕ перевищувати дозування.
Упаковка: пляшечка темного скла з внутрішньої крапельницею і кришкою, що загвинчується
Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі
Виробник: Франція

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03964
Новий
chat Коментарі (2)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right