СО2-екстракт звіробою
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ СО2-екстракт звіробою

Гіперкератозні прояви відступають,

а суха шкіра перестає лущитися. Оздоровчий вплив гіперфорин оцінять власники атонічной шкіри і випадаючого волосся. Загоєння і прискорення дозрівання кератиноцитів.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

СО2-екстракт звіробою

INCI: St. John's Wort (Hypericum perforatum) Flower CO2 Extract

Метод отримання: надкритична флюїдна екстракція діоксидом вуглецю природного походження; без слідів розчинника і важких металів
Походження: природна формула 100%, без домішок

Зовнішній вигляд: густа рідина, іноді містить крупинчасті включення натурального воску рослини, що екстрагується 

Активні речовини: гіперфорин, гіперицин, псевдогіперицин, дубильні речовини, вітаміни, тритерпенові сапоніни і флавоноїди
Звіробій не просто затребуваний в косметиці - його екстракт є потужним лікувальним і бактерицидним щитом проти деяких грампозитивних бактерій. Така дія витяжки для застосування в лікуванні вугрової висипки: в'яжучий і протимікробний вплив робить шкіру здоровіше і чистіше.

Маска на звіробої показана власницям тьмяної шкіри: активна речовина гіперфорин покращує швидкість дозрівання кератиноцитів, прискорюючи оновлення верхнього шару шкіри. Камфора або кориця у складі масок для атонічної шкіри поліпшить кровообіг і зробить шкіру еластичнішою.

Зрілій шкірі звіробій корисний у комплексі з низькомолекулярним гіалуронатом натрію або пептидами. Наприклад, сироватка на міореалаксанті і витяжці звіробою посилює дію біоактиву гіперфорин: активізація особливого іонного каналу TRCP6 в кератиноцитах підсилює спільна дія гексапептида і гіперфорина. Шкіра підтягується, овал обличчя стає чіткіше.

Гусяча шкіра, або фолікулярний гіперкератоз, відступають при терапії звіробоєм. Вводите в піномийні засоби 0,2% цього екстракту, а в зволожуючі креми - 0,1% звіробійної витяжки. Через 7-10 днів настане явне поліпшення - з шкіри почнуть зникати прикрі шорсткості, а сама вона перестане бути надмірно сухою.
Звіробій губить грибок лупи і зміцнює волосся, відмінно дезодорує шкіру. Крем після гоління для сухої шкіри з ефірною олією ладанника і звіробоєм полегшити щоденну процедуру позбавлення від волосся.

Властивості:
- Стимуляція дозрівання кератиноцитів,
- Порятунок атопічної шкіри,
- Зміцнення нігтів,
- Регенеруюча,
- Потужна в'яжуча,
- Зупиняє випадіння волосся.

Косметичне застосування: 0,05-0,2%
- Косметика для дітей - 0,05%,
- Креми і гелі від зморшок - 0,1-0,2%
- Зволоження шкіри іпісля пляжні лосьйони - 0,15- 0,2%
- Косметика антиакне - 0,05-0,15%
- Косметика при атопічній шкірі - 0,2%
- Маски для волосся, мазі при фолікулярному гіперкератозі - 0,1-0,2%
- Склад для підсушування прищів - 0,2%
- Тоніки і лосьйони після гоління - 0,04-0,8%
- Пінні засоби, бельди - 0,1-0,2%.

Зберігання: в тарі темного скла при кімнатній температурі
Виробник: Україна

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03919
Новий
chat Коментарі (5)