Емульгатор Олівем-900
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Емульгатор Олівем-900

Емульгатор для зворотноï емульсії

Олівем-900 — основа для кремів, флюїдів, бальзамів і безводної косметики. Захист шкіри, скорочення втрати вологи шкірою, компонент декоративної косметики

  • 25 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Емульгатор Олівем-900

INCI: Sorbitan olivate; Olivem 900

Iонність: неіонний

ГЛБ: 4.7

Температура плавлення: 65-75 °С

Розчинність: оліï, тригліцериди

pH (15%-ва концентрація): 5-7

Купити Олівем-900 потрібно, якщо у вас суха, атопічна або чутлива шкіра. Емульгатор без ПЕГ славиться низьким ГЛБ, що дозволяє використовувати його як допоміжний емульгатор в водорозчинних рецептурах.

Олівем-900 — чудовий структуратор для декоративної косметики на силіконі, диспергуючий агент порошків і пудр. Захисні і лікувальні бальзами особливо добре виходять на сорбітані оліваті.

Зворотні емульсії до недавнього часу дуже складно було створити в домашніх умовах, але емульгатор Олівем-900 полегшує завдання. Т. зв. «обратки» сприймаються шкірою набагато краще, майже всі лікувальні креми — це емульсії «вода в олії», оскільки набагато дієвіше проносять через шкірний бар'єр водорозчинні речовини і не змиваються водою (для пляжноï та лікувальної косметики це просто мрія!).

Захисну властивість кремів на Олівем-900 доведено на практиці: олійна повітропроникна плівка не дозволяє шкірі втрачати вологу на вітрі, сонці, морозі. Дерматози, мікози, псоріаз і екзема будуть проходити легше, якщо за шкірою доглядає зворотна емульсія.

 Де застосовується емульгатор «Олівем-900»:

- догляд за сухою, атопічною, псоріазною шкірою,

- масажний, захисний і сонцезахисний крем,

- засоби після гоління та епіляціï,

- дитячий лосьйон, крем,

- декоративна косметика з використанням силіконів (туш, підводка для газ, кушон, кремова пудра, губна помада і блиск, рум'яна),

- гелі з олійною фазою, флюїди, безводна косметика,

- водостійка косметика.

При змішуванні з оліями утворює гель, в'язкість якого визначається полярністю липида. Так, 30% Олівему-900 і 70% олій утворюють стабільні гелі, які легко розподіляються по шкірі та миттєво пом'якшують шкіру. Чим менше емульгатора, тим плинніший гель. А введення води до таких гелей забезпечить вам зворотню емульсію «вода в олії».

Для декоративної косметики «Olivem 900» незрівнянний, оскільки відмінно емульгується в присутності силіконів і легко диспергує пудрові компоненти (пігменти, міку, присадки).

Важливо відзначити, що при нанесенні на шкіру зворотньоï емульсії ви спочатку відчуваєте олію, не всім до душі таке відчуття. Але для шкіри це свято, особливо для сухої і нездорової. Для нічного крему, догляду за руками і сухими ділянками шкіри краще обратки на Олівемі-900 годі й шукати.

 Косметичне застосування емульгатора «Олівем-900»:

1–30%

- моноемульгатор для «обратної емульсіï» — 5-7,5% або до 10%

- гелі з оліями— 10-30%

- диспергатор для порошків і пудр, ліпогелюючий агент — 1-10%

- креми для сухої шкіри тіла, рук — 1,5-3%

- соемульгатор в прямих емульсіях (олія у воді) — 1-2%

- соемульгатор в емульсіях «вода в силіконі» — 2-3%

 Як готувати зворотну емульсію на «Олівем-900»:

Нагріваємо водну та олійну фази до 60-70 °C до однакової температури, змішуємо їх і гомогенізуємо міксером. При охолодженні маси до 40 °C можна вводити активну фазу емульсії.

Введення 2-3% добре для плинних формул (сироватки, флюїди, лосьйони).

Введення 3-8% забезпечить середню консистенцію (молочко, крем).

Введення 10-30% зробить емульсію густою, текстуру можна також згустити воском.

Зберігання: запакованим при кімнатній температурі

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05518
Новий
chat Коментарі (8)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right