Емульгатор Олівем-2020
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Емульгатор Олівем-2020

Торгова назва: Оlivem® 2020

Багатообіцяючий емульгатор дозволяє створювати формули холодним способом. Легко розчиняється у воді, приємна сенсорика, створює прямі емульсії будь-якої густини

141,00 ₴

141,00 ₴

block Тимчасово відсутній

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Емульгатор Олівем-2020

INCI:  Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Olivate

Зовнішній вигляд: жовтувато-бежева паста

Розчинність: вода, гліцерин, пропіленгліколь

Дозування в косметиці: 0,5-3%, можливий холодний спосіб емульгування

Емульгатор Олівем-2020, як і вся лінійка його колег, базується на оливковій олії — це візитна картка італійського виробника. Тим, хто добре знайомий з чарівним Олівем-1000, буде приємний і 2020-й. Відмінність цього емульгатора — в умінні емульгувати холодним способом і чудових сенсорних характеристиках. Емульсії виходять ніжними і приємно наносяться на шкіру завдяки розумному вмісту акрилатних полімерів.

Ще один козир Олівем-2020— максимальна спорідненість зі шкірою, по комбінації жирних кислот склад емульгатора не поступається здоровому епідермісу, так що відтепер всі вікові креми робимо саме на 2020. Ті, хто страждає від примх шкіри і цінує емульгатор Емульактів-Iзо, високо оцінять турботу кремів на Олівем-2020.

Емульсії на 2020-му Олівемі приємно дивують своєю легкістю і пудровим нанесенням — ніби-то в них додано кокосового або іншого силікону. Тому створення ВВ-кремів будинку значно спростилося: Олівем не підведе!

Крем для атопічної або подразненої шкіри краще робити на Олівемі-2020, так відразу вбиваєте двох зайців: і шкіру заспокоюєте, і живите її без забивання порочок. До речі, очищуюче молочко на цьому емульгаторі прекрасно справляється з макіяжем і забрудненнями без пересушування шкіри.

Як зробити суперкрем ​​на Олівем-2020??

Крем можна приготувати гарячим або холодним способом, знадобиться від 0,5 до 3% пастоподібного емульгатора. Він добре розчиняється в воді і гліцерині, так що проблем не виникає взагалі.

Консистенцію емульсії регулюють вводом емульгатора, для рідких і текучих формул знадобиться всього 0,5% Олівем-2020. Нарощуючи введення, можна отримати текстуру щільніше, густий бальзам затребує максимуму — 3% емульгатора.

Властивості емульгатора Олівем-2020 на косметиці:

- помʼякшення шкіри

- вологоутримання

- приємне пудрове відчуття на шкірі

- легко розподіляється по шкірі

- швидке вбирання

- простота в роботі (холодний і гарячий процес)

- варіативність дозування без остраху розшарування емульсії

- економічна витрата (0,5-3%)

Косметичне застосування емульгатора Олівем-2020:

плинна емульсія — 0,5%

флюїд, молочко, лосьйон — 1%

густа емульсія — 2%

щільний крем-бальзам — 3%.

Зберігання: в темному місці при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05848
Новий
chat Коментарі (46)