Флакон парфумерний Слім 5 мл
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Флакон парфумерний Слім 5 мл

Флакон для наливної парфумерії:

«Сліма» об'ємом 5 мл достатньо для пробника, а сам флакон поміститься навіть у клатч!

  • штука

46,00 ₴

46,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Флакон парфумерний Слім 5 мл

Обʼєм: 5 мл

Колір: прозорий

Матеріал: прозоре скло, металевий спрей, кришка

Флакон прозорий завжди зручний для парфумерії та косметики, особливо коли обʼєм невеликий. Мініатюрний «Слім» підійде як для парфумів та туалетної води, так і для сухої олійки. Косметична тара обʼємом 5 мл підійде і для водних спреїв, «Слім» можна наповнити антибактеріальним засобом, зволожуючим мiстом або улюбленим гідролатом. А це означає, що формувати косметичку в дорогу стало набагато простіше.

Металевий спрей «Слім» гарантує ніжний водяний пил, розпорошує вміст дуже тонко, що важливо для парфумів і одеколонів. Елегантний лаконічний флакон маленького обʼєму повинен бути в кожному косметичному господарстві, такий собі варіант on the go.

Як зробити одеколон або парфуми своїми руками, ви знаєте, а готовий запашний засіб приємно залити в професійну тару. Фужерно-деревна парфумерія на ефірних оліях неодмінно повинна дозрівати у скляній тарі: наш спрей-флакон стане оптимальним варіантом. Оформити «Слім» можна наклейкою або лаком.

Інтернет-магазин «Зульфія» постійно поповнює асортимент професійної тари для парфумів і косметики: скляні флакони доступні в різних обʼємах, бажаємо приємних покупок!

Ще більше про рецепти й аромати:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05567
Новий
14 од.
Колір
прозорий
Колір кришки
золотистий
Об'єм
5 мл
chat Коментарі (0)