ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Флакон парфумерний Аква 110 мл
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Флакон парфумерний Аква 110 мл

Флакон парфумерний

Ошатний білий флакон для парфумерії підійде для парфумів, туалетної води, акватичних запашних формул. Спрей тонко розподіляє вміст, а скло надійно зберігає аромат.

99,00 ₴

99,00 ₴

block Тимчасово відсутній

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Флакон парфумерний Аква 110 мл

Обʼєм: 110 мл

Колір: білий

Матеріал: молочно-біле притерте скло, сіро-золотава пластмасова кришка і розпилювальна головка

Купити тару для парфумерії, створену зі скла, завжди приємно: у флаконі на кшталт «Акви» будь-які парфуми або ароматний спрей виглядають вишукано. Флакон вміщують у себе 110 мл, біле матове скло вигідно підкреслює ошатність тари. «Аква» має прямокутну форму, це плоский флакон зі скругленими боками — виглядає стильно, компактно та ошатно.

Парфуми з ефірних масел важливо зберігати за правилами, і перше правило — скляна тара. Саме за таких умов запашні компоненти можуть ідеально подружитися і стати справжнім парфумом. Важливо відзначити надійність спрей-системи, Аква гарантує сталість вашої парфумерної формули.

Флакон парфумерний Аква можна брати з собою в поїздки, він майже не займає місця в багажі. Якщо вам до душі імідж цього флакону, зверніть увагу на схожу модель: циліндричний «Босс» може стати відмінною заміною або, навпаки, доповненням до парфумерному набору.

Ще більше про рецепти й аромати:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05783
Новий
Колір
білий
Колір кришки
золотистий
Об'єм
110 мл
chat Коментарі (0)