Колаген Б'ЮТІ з гіалуроновою кислотою
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Колаген Б'ЮТІ з гіалуроновою кислотою

Для спортсменів

і для бажаючих бути красивими і здоровими. Комплекс розгладжує шкіру зсередини і покращує еластичність.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Колаген Б'ЮТі з гіалуроновою кислотою

для всіх бажаючих бути красивими і здоровими: розгладжує шкіру зсередини і покращує еластичність.

Склад: колаген морський риб'ячий 4950 мг, гіалуронова кислота 0,1%, стеарат магнію, діоксид кремнію

Форма випуску: порошок, 1 саше (5 грам)

Прийом: дорослим 1-2 пакетика в день, дітям старше 12 років по 0,5-1 пакет під час їжі, розчинивши порошок у півстакані води (соку)

Курс прийому 30 днів

Термін придатності: 2 роки

Комплекс натуральної гіалуронової кислоти і колагену сприяє розгладженню шкіри. Якщо не знаєте, який колагеновий коктейль вибрати для першого курсу, беріть цей. Даний порошковий колаген рекомендований особам, які активно займаються спортом і фізичною працею. Питний колаген в порошку призначений для споживання всередину курсом в 30 днів. Така колагенова терапія потрібна для поліпшення стану шкіри, волосся і нігтів. Чистий морський колаген з добавкою сприяє поліпшенню функціонального стану опорно-рухового апарату.

Унікальність дуету гіалуронової кислоти і колагенових пептидів буде корисна не тільки для шкіри, але і для безперебійної роботи організму і уповільнення процесу старіння. Краса йде зсередини - курс прийому питного колагену і гіалуронової кислоти гарантовано покращує стан шкіри, волосся і нігтів.

Ступінь очищення білка колагену надзвичайно висока - в порошку міститься 99,8% чистого морського колагену. Порошок легко розчиняється у воді, не має смаку або запаху. Порошок вироблений у Франції на підприємстві-лідері колагенової галузі WEISHARDT, згідно з вимогами системи управління якістю ISO 9001 / ISO 22000.

Препарат натуральний і дієтичний: не містить ГМО, жирів, вуглеводів або пуринової кислоти. Рекомендується під час дієт як підтримуюча терапія: його висока біодоступність і біологічна активність сприяє поліпшенню стану шкіри, нігтів і волосся.

Якість і дієвість споживання колагену морських риб всередину доведено клінічно і науково.

Виробник: Україна-Франція




04098
Новий
chat Коментарі (8)