Крем проти висипань Алое вера і чайне дерево
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Крем проти висипань Алое вера і чайне дерево

Завдяки протизапальним властивостям крем прибирає прищі та висипання, позбавляє від жирного блиску. Оздоровлює проблемну шкіру, відновлює її водно-жировий баланс, регулює виділення шкірного жиру.

  • 50 мл

150,00 ₴

150,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Крем проти висипань Алое вера і чайне дерево

Об'єм: 50 мл

Тара: флакон-дозатор

Вік: 11+

Зовнішній вигляд: кремова однорідна текстура з ароматом чайного дерева.

Крем проти висипань має приємну текстуру, швидко поглинається і не забиває пори.

Саліцилова кислота є незамінною в догляді за проблемною шкірою, оскільки є потужним антисептиком і себорегулятором. Сприяє очищенню шкіри від висипань, подразнень, вугрів, комедонів і прищів. Галуни алюмокалієві (це природний камінь алуніт) матують шкіру, прибирають зайву жирність, дезодорують, загоюють. Забирають свербіння і набряклість, стягують пори.

Екстракт верби  — неймовірно корисний натуральний компонент для проблемної шкіри. Він містить природну саліцилову кислоту, яка стимулює оновлення клітин і прибирає висипання. Потужна бактерицидна властивість є важлива для власників пористої шкіри: таніни та лігнін буквально «реконструюють» текстуру шкіри, роблячи пори чистими та непомітними.

Екстракт шавлії — антисептик і загоювач; забезпечує матування, мінеральне живлення епідермісу. Екстракт деревію має бактерицидну дію, що дуже важливо при висипаннях. Прекрасно загоює і підсушує прищики. Екстракт імбиру є антимікробним агентом, він знищує навіть стрептококи й стафілококи, посилюючи імунітет шкіри.

Алое вера має давні таланти у зволоженні шкіри й загоєнні прищів. Ця рослина є одним з найпопулярніших компонентів в боротьбі за чисту шкіру. Алое вера загоює, губить патогенні бактерії, тонізує шкіру, заспокоює.

Ефірна олія чайного дерева є найефективнішим серед усіх ефірних олій при висипаннях. Вугрувата шкіра просто жадає такого доглядового засобу з ефірною олією чайного дерева, тому, що він має потужні антибактеріальні та антисептичні властивості.

Застосування: нанести невелику кількість крему на чисту тонізовану шкіру масажними рухами. Застосовувати щодня — вранці і ввечері. Рекомендується використовувати в комплексному догляді разом з гелем для вмивання і тоніком з цієї ж серії. Щоб сповна відчути дію крему варто звернути увагу на всі етапи догляду.

Склад: вода, емульгатор, рафінована олія мигдалю, каприлово-каприкові тригліцериди, комплекс протизапальний, саліцилова кислота, галуни, СО2-екстракт верби, СО2-екстракт шавлії, СО2-екстракт деревію, СО2-екстракт імбиру, концентрат гель алое вера, ефірна олія чайного дерева, феноксиетанол.

Термін зберігання: до 8 місяців

Увага! Можлива індивідуальна чутливість до певних компонентів товару. Перед нанесенням проведіть тест на алергічну реакцію.

*Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

Zulfiya Cosmetics
05678
Новий
16 од.
Категорія
Для жінок
Для чоловіків
Вид
Крем
Галузь застосування
Лице
Тип шкіри
В'януча
Вимагаюча ексфоліаціі
Вугріва
Вікова
Жирна
Зневоднена
Комбінована
Нормальная
Проблемна
Суха
Чутлива
Шкіра, що лущиться
Призначення
Антибактеріальне
Антимікробна
Антисептична
Бактерицидна
В'яла шкіра
Висипи на шкірі
Відновлення
Від подразнень
Від прищів
Від сухості
Від чорних крапок
Дезодоруюча
Для звуження пор
Для старіючої шкіри
Для щоденного застосування
Жирна шкіра
Загоювальна
Заспокійлива
Зволожувальна
Зневоднена шкіра
Зуд шкіри
Матуюча
Мінералізуюча
Набряклість
Очищення
Очищує пори
Поживне
Почервоніння шкіри
Протизапальна
Протинабрякова
Себорегулювання
Синці (гематоми)
Тонізує
Тьмяна шкіра
Країна реєстрації бренду
Україна
Країна-виробник товару
Україна
Клас косметики
Натуральна
Об'єм
50 мл
chat Коментарі (23)