ᐈ Маска поживно-зволожуюча - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Маска поживно-зволожуюча

Гіалуронова косметика, готовий розчин для масок. Просто просочіть ним маску-таблетку і накладіть на обличчя на 15 хвилин. Склад напоїть шкіру вологою.

  • набір

166,00 ₴ Без податку

166,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Розчин «Маска поживно- зволожуюча»

Комплект: 100 мл розчину, 10 одноразових масок

Постпілінговий догляд

Експрес-догляд за шкірою полегшується: на допомогу прийшли маски — одноразові бавовняні, гігієнічні і прості в обігу. Просочені гіалуроновим розчином, вони чудово відновлюють природний рівень зволоженості шкіри, і після такої експрес-процедури шкіра почувається свіжою та оновленою.

Зволожуючий розчин дивно доглядає за стресованою шкірою: після пілінгів, засмаги, механічної очистки. У житті всяке буває, тому корисно мати під рукою паличку-виручалочку — цю маску. А ще розчин може запросто виступити в ролі водної фази гелю або крему, спробуйте! Збалансований склад зробить шкіру м’якою і ніжною, не займе місця в багажі.

Застосування: струсити розчин. Одну маску-таблетку щедро просочити розчином (15 мл) в окремій ємності. Розправити й накласти вологу маску на обличчя, ретельно розправивши її на шкірі. Через 15–20 хвилин зняти маску, розподілити вологий розчин, що залишився, рівномірно по шкірі й нанести свій звичайний крем.

Примітка: ватні диски, просочені розчином для масок, прекрасно доглядають за періорбітальною зоною, скористайтеся талантами натурального зволожуючого чинника й софори по повній! Обов'язково проведіть ліктьову пробу перед нанесенням маски на обличчя, гіперчутлива шкіра може почервоніти.

Склад: Aqua/Water/Вода, Cucumber fruit extract/Екстракт плодів огірка, Glycerin/Глицерин, Urea pura/Сечовина, D-Panthenol/Д-Пантенол, Euxyl PE 9010/Феноксіетанол, Sodium Hyaluronate/Гіалуронат натрію

Термін зберігання: до 8 місяців щільно закупореним в сухому прохолодному місці

Увага! Можлива індивідуальна чутливість до певних компонентів товару. Перед нанесенням проведіть тест на алергічну реакцію. Можливе утворення осаду, що не впливає на властивості засобу.

*Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

Zulfiya Cosmetics
03565
Новий
5 од.
Категорія
Для жінок
Вид
Маска
Галузь застосування
Лице
Шия й декольте
Тип шкіри
В'януча
Вікова
Жирна
Зневоднена
Комбінована
Куперозна
Нормальная
Проблемна
Пігментована
Суха
Чутлива
Шкіра, що лущиться
Призначення
В'яла шкіра
Від сухості
Для старіючої шкіри
Жирна шкіра
Зволожувальна
Зневоднена шкіра
Тьмяна шкіра
Країна реєстрації бренду
Україна
Країна-виробник товару
Україна
Клас косметики
Натуральна
Об'єм
100 мл
chat Коментарі (27)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • chevron_right