Нерафiнована олiя насіння ожини
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Нерафiнована олiя насіння ожини

Олія багата на вітамін С,

тому затребувана в омолоджуючих формулах. Чудова кондиціонуюча та розгладжуюча дія. Пом'якшує мозолі і натоптиші, робить шкіру еластичною

  • 5 г

72,00 ₴

72,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Нерафiнована олiя насіння ожини

INCI: Blackberry (Rubus Fruticosus) Seeds Oil

Активні речовини: жирні кислоти (лінолева — 54,4%, α-ліноленова — 27,6%, олеїнова — 12,9%, пальмітинова — 3,3%, стеаринова — 0,7%), вітамін С, токоферол, токотриенол, лютеїн, β-ситостерол

Метод отримання: холодне віджимання кісточок-семянок

Олія насіння ожини наполовину складається з лінолевої кислоти, що важливо для шкіри будь-якого типу: пом'якшення і посилення еластичності робить шкіру молодшою на вигляд і здоровішою. Вітамін С, яким так багата ожина, виступає антиоксидантом, тому омолоджуючі формули важливо збагачувати хоча б 1% ожинового еліксиру.

Крем від прищів з олією ожини і ефірною олією розмарину — мастхев для літньої пори, коли спека і пил сприяють закупорці пор швидше, ніж зазвичай. Розширені пори зникнуть, якщо в якості засобу для очищення візьмете гідрофільну олійку з оліями граната, ожини, німа. Не варто забувати і про глиняний детокс: прищі сходять нанівець після першої ж маски з жовтою глиною і краплею олії ожини.

Купити олію насіння ожини можна про запас: компонент стабільний, зберігається при кімнатній температурі до двох років за умови щільної закупорки. Більш того, ожинова олійка може виступати як антиоксидант-консервант для масляних сумішей.

Чим відрізняється олія ожини від інших зерняткових олій? У ожини розкішний жирнокислотний склад і легка текстура. Лінолева кислота (близько 55%) і α-ліноленова (вище 25%) важливі для підтримки ідеального стану водно-жирової мантії шкіри, яка з віком стоншується. Особливо це стосується періорбитальної зони, яка є вразливою для зморшок протягом усього життя.

Ожинний крем під очі дає приголомшливий ефект: шкіра не просто розгладжується, а й світлішає. Вітамін С в складі захищає клітини епідермісу від згубного окислення, а олеїнова і пальмітинова жирні кислоти доповнюють пом'якшувальний догляд.

Те ж стосується ніжної шкіри шиї та декольте — після 35 років балуйте ці зони теплими масляними компресами. Явний ліфтинг-ефект дають маски на альгінаті та сироватки на гіалуронаті натрію, але олійний компрес — один з кращих засобів для експрес-підтяжки шкіри в стратегічно важливих місцях.

Нігті шаруються? Олія ожини з ефірною олією лимона на ніч — цей нехитрий трюк допоможе нігтьовому матриксу з генеруванням нової, здорової тканини: вже за тиждень нігтьова пластина зовсім інша, блискуча й міцніша. Так само добре олія насіння ожини впливає на волосся, отже вітаються масляні обгортання для довгого волосся для профілактики посіченості кінчиків.

 Властивості олії насіння ожини в косметиці:

- легка в'яжуча, бактерицидна,

- освітлює плями пігменту і постакне,

- миттєво знімає сухість і дискомфорт,

- антиокислювальна,

- покращує стан волосся і нігтів, надає їм блиску,

- компонент антивікової косметики від зморшок,

- підвищує еластичність шкіри,

- поживна і пом'якшувальна,

- вітамінізіруюча.

 Косметичне застосування олії насіння ожини:

1-5%

- догляд за шкірою навколо очей — 1-4%,

- суміші базових олій, гідрофільні олійки — 1-5%,

- пом'якшення шкіри, косметика після гоління і епіляції — 1%,

- масляні сироватки для обличчя й тіла — 4-5%,

- анти-акне, в'яжучі креми — 1,5-2%,

- аптечні загоюючі мазі — 3-5%,

- зміцнення нігтів, масляні обгортання — 5%,

- кондиціювання шкіри і волосся — 1-2%.

Зберігання: щільно закупореною в сухому темному місці

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04035
Новий
8 од.
chat Коментарі (2)