Бельді Чебрець і марена
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Бельді Чебрець і марена

Ніжно відлущує, дає порам дихати і відмінно піниться.

Запашне бельді з чебрецем відмінно дезодорує та очищує: при гіпергідрозі це ідеальний очищуючий засіб.


  • 100 г

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Бельді Чебрець і марена

У складі: олія оливкова, олія рицинова, олія кокосова, масло рисових висівок, відвар квітів чебрецю, відвар кореня марени, SF 3%.

Бельді для очищення шкіри — відмінний варіант, якщо хочеться випробувати щось новеньке та натуральне. Мʼяке мило зварене на оливковій і касторовій олії, такий дует відмінно доглядає за шкірою. Очищує глибоко, але без пересушування. Ніжна крем-піна і красивий колір — відмінна риса нашого бельді з мареною — натуральним барвником.

Бельді «Чебрець і марена» рекомендується для догляду за нормальною шкірою. При бажанні завжди можна поліпшити рецептуру: в одноразову дозу додають СО2-екстракти або глини. Ці компоненти допомагають ніжно відполірувати шкіру.

Як застосовувати бельді? Трохи мʼякого мила потрібно нанести на вологу шкіру, легко промасажувати і змити теплою водою — це буде звичайне умивання. При бажанні використовуємо рукавичку кессе або натуральну губку (коньяк маннан буде ідеальним варіантом).

Після очищення шкіри бельді важливо освіжити шкіру тоніком і зволожити звичною емульсією.

Зберігання: щільно закупореним.

Виробник: Україна.

* Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами з тим же косметичним ефектом. Текстура і колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

06092
Новий
Тип шкіри
Вимагаюча ексфоліаціі
Вікова
Жирна
Комбінована
Нормальная
Проблемна
chat Коментарі (0)