Міка пігментована Діамант
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Міка пігментована Діамант

Міка з великими частками

дає помітний блиск, що підходить для шимерів та лаку для нігтів. Білий колір добре поєднується з іншими міками

  • 2 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Міка пігментована Діамант

IUPAC: Mica Sericite, Titanium Dioxide

Зовнішній вигляд: іскриста біла пудра

Міка білого кольору для іскристого ефекту в косметиці, як сухої, так і рідкої. Явний сяючий відблиск дають великі часточки міки, однак приглушити таку іскристість можна в будь-який момент — просто змішайте її з іншим кольором або з мікою більш дрібного помелу. Так можна отримати нескінченно красиві ефектні комбінації. У чистому вигляді міка «Діамант» підходить для лаку для нігтів: білий рівний колір з блискітками ефектно виглядає на нігтях будь-якої довжини.

Міка «Діамант» надає не тільки блиск різним формулам декоративної косметики, але і забезпечує певну покриваність через наявність діоксиду титану, що входить до складу міки.

Використання міки в милі та гелях для душу надає їм помітне сяйво, невеликий відсоток міки можна використовувати в незмивній та змивній косметиці. Цей багатогранний і безпечний барвник використовується в якості хайлайтеру для вечірок, в блискі для губ, в звичайну декоратівку міки потрібно небагато — ефект блиску дуже явний.

У рідкі засоби на водній основі (спреї для волосся, тоніки, гліттер для тіла) міка вводиться легко, проте потрібно пам'ятати про струшування перед кожним застосуванням: слюдяні частки осідають на дно. Міку з великими часточками люблять актори, танцюристи, бодібілдери — глядач із залу бачить красивий і скульптурний відблиск, що його міка надає обличчю і тілу.

 Застосування:

- мінеральна косметика для шкіри — 1-5%,

- блиск для губ — 10-15%,

- спреї для волосся і тіла для надання скульптурності — 0,5-1%,

- фарбування мильної основи та гейзерів — 0,3-1%,

- лак для нігтів — 5%.

Зберігання: щільно закритая тара, сухе приміщення

Виробник: США

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05131
Новий
chat Коментарі (3)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right