Мильна основа Ослине молоко Crystal Donkey Milk
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Мильна основа Ослине молоко Crystal Donkey Milk

Ослине молоко

містить унікальний комплекс жирних кислот, омолоджуючих нашу шкіру. Crystal Donkey Milk забезпечить м'яку крем-піну, відмінну піноутворюваність і малу витрату віддушок

  • 500 г
  • 1 кг

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Мильна основа Ослине молоко Crystal Donkey Milk

Виробник: Великобританія

Зовнішній вигляд: тверда біла гладка маса

рН 7,4-7,9 (при 65 ˚С)

Температура плавлення 55-65˚С

Мильна основа «Ослине молоко» — ваш варіант, якщо шкіра суха, тонка і дуже нервово реагує на миття. Як зробити мило з основи, дивіться в наших рецептах — це нескладно, будь-який новачок впорається. Тим більше що ніяких добавок пом'якшувальна мильна основа не затребує — ослине молоко дуже багато жирними кислотами, тому надійно зволожує шкіру під час миття.

Мило «Crystal Donkey Milk» максимально наближене до веганських стандартів: в складі є лаурилсульфат натрію, але без нього м'яка основа пінилась б дуже слабо. Зате потужна гліцеринова фаза відмінно балансує зволожуючі та очищаючі властивості основи «Ослине молоко».

Якщо у вас жорстка вода, то мило на базі ослиного молока — те, що потрібно. Додаткового введення олій не вимагає, виробник подбав про все. Мило на молоці віслюка — відмінний варіант для глибокого очищення шкіри за методом Ерно Лазло.

Склад: вода, гліцерин, ослине молоко, пропіленгліколь, лаурилсульфат натрію, стеарат натрію, лаурат натрію

 Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05536
Новий
chat Коментарі (0)