Колаген ОСТЕО з хондроітином і глюкозаміном
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Колаген ОСТЕО з хондроітином і глюкозаміном

Колагенова терапія

підтримає здоров'я зв'язок і хрящів, поліпшить роботу м'язів, зміцнить овал обличчя.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]


Колаген ОСТЕО з хондроітином і глюкозаміном

підтримає здоров'я зв'язок і хрящів, поліпшить роботу м'язів, зміцнить овал обличчя

Склад: колаген морський риб'ячий 4500 мг, хондроїтину сульфат 200 мг, глюкозаміну гідрохлорид 250 мг, стеарат магнію, діоксид кремнію

Форма випуску: порошок, 1 саше (5 грам) 

Прийом: дорослим 1-2 пакета в день під час їжі, розчинивши порошок у півстакані води (соку)

Курс прийому 30 днів

Термін придатності: 2 роки

Спортсмени мають гостру потребу в колагені і хондроітину сульфаті - цей натуральний тандем робить роботу суглобів бездоганною. Активне фізичне навантаження або великий спорт виснажують сили організму, тому глюкозаміну гідрохлорид покликаний відновити становище.

Цей порошковий колаген рекомендований особам, які активно займаються спортом і фізичною працею. Питний колаген в порошку призначений для споживання всередину курсом в 30 днів. Така колагенова терапія потрібна для поліпшення стану шкіри, волосся і нігтів. Чистий морський колаген з добавкою сприяє поліпшенню функціонального стану опорно-рухового апарату.

Користь глюкозаміну і колагенових пептидів незаперечна для зв'язок і хрящів, для шкіри і загального самопочуття. Коктейль уповільнює процес старіння організму. Краса йде зсередини - курс прийому питного колагену і унікальних добавок поліпшує стан шкіри, волосся і нігтів.

Ступінь очищення білка колагену надзвичайно висока - в порошку міститься 99,8% чистого морського колагену. Порошок легко розчиняється у воді, не має смаку або запаху. Порошок вироблений у Франції на підприємстві-лідері колагенової галузі WEISHARDT, згідно з вимогами системи управління якістю ISO 9001 / ISO 22000.

Препарат натуральний і дієтичний: не містить ГМО, жирів, вуглеводів або пуринової кислоти. Рекомендується під час дієт як підтримуюча терапія: його висока біодоступність і біологічна активність сприяє поліпшенню стану шкіри, нігтів і волосся.

Якість і дієвість споживання колагену морських риб всередину доведено клінічно і науково.

Виробник: Україна-Франція



04099
Новий
chat Коментарі (3)