Мило свинка кокетка
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Мило Свинка кокетка

Зустрічаємо Новий рік

милим подарунком у вигляді мильця-кокетливої свинки

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Мило свинка кокетка

Свиня — символ дванадцятого року за китайським гороскопом. Люди, що народилися в рік Свині, м'які, доброзичливі і порядні. Основна перевага цього знака — чесність, готовність йти на компроміс. Цей рік сприятливий для вирішення спорів, ділової активності. Загалом, символ Свині завжди ототожнювали з материнством, родючістю, розкішшю і багатством.

Сувенірне мильце подарує масу задоволення вам і вашим близьким. Так як традиція ділитися подарунками пішла з давніх часів і ми продовжуємо ділитися частиною тепла один з одним. Новорічні поросята приносять радість і багатство тому, хто дарує і тому, хто отримує подарунок.

ТМ "Зульфія" підготувала для вас кілька видів цікавих мильних свинок і ялинок, які додадуть вам безсумнівно приємного настрою на новорічні свята.

Склад: тверда мильна основа, пігмент для мила, аромакомпозіціі

* Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані

05755
Новий
chat Коментарі (0)