Gentlemen Only, Givenchy парфумерна композиція
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Gentlemen Only, Givenchy парфумерна композиція

Аристократичний і холодний аромат

 починається березовою гіркуватістю і мускатним горіхом, переходячи в міць ветівера. Завершує карколомний ефект ладан і мускус.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Gentlemen Only, Givenchy парфумерна композиція

Розчинність: легко в спиртах (етанолі, пропіленгліколі, парфумерному спирті, бензилі, ізопропілі, ізопропілміристаті, діетилфталаті) зі збереженням прозорості розчину: відмінно змішується з оліями і тригліцеридами; розчиняється у воді

Чоловічий гель для душу

Gentlemen Only - Гетсбі у світі ароматів, в міру свіжий і в міру терпкий.

Gentlemen Only дивовижно підходить справжнім чоловікам. Їм все підходить. Аромат цей з сімейства деревних, випущений Givenchy в 2013 році, відразу ж завоював серця не тільки джентльменів, а й дам.

На хвилі вінтажа і спогадів про Роберта Редфорда аромат вдало вписався в косметичну реальність нового часу. Незважаючи на те, що історія одеколону сходить до 1974 році, модернова версія все так само чудова.

Ароматна композиція Gentlemen Only починається гіркотою березового листа, тонкістю мускатного горіха, рожевого перцю і зеленого мандарина. У серці неможливо не розрізнити самий чоловічий аромат - ветівера, а також пачулі і білий кедр. Шлейф за парфумами несуть мускус і ладан, вони ж і закріплюють фірмовий терпкувато-свіжий запах одеколону.

Виробник: Франція

Рекомендоване введення: 0,5-2%

Запобіжні заходи: почніть експериментувати з малої кількості і половинної дози. Тоді буде простіше зорієнтуватися в концентрації парфумованого ефекту для різних обставин. Просимо бути обережніше з віддушками та ефірними оліями, якщо в будинку є алергіки, маленькі діти, астматики або домашні тварини.

03827
Новий
Вага
10 г
Класифікація
Брендова парфумерія
Тип аромату
Деревний
Ароматні ноти
Береза
Ветивер
Кедр
Ладан (Олібанум)
Мандарин
Мускус
Пачулі
Перець
chat Коментарі (4)