Сандалор
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Сандалор

Сандалор в парфумерії використовується для відтворення аромату дерева сандалу з його делікатною, але впевненою шлейфовістю.

Стійкий, вершковий, економічно витрачається — до 10% в формулах.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Сандалор

INCI: Sandalore

Виробник: Givaudan

Аромат: м'який, але делікатний запах сандалового дерева, підкреслений мускусно-вершковою нотою

Зовнішній вигляд: прозора жовтувата рідина

Застосування в парфумерії: базова нота

Стійкість аромату: до 400 годин (дуже висока)

Розчинність: легко в діетилфталаті, етиловому і парфумерному спиртах

Купити сандалор і створити дивовижні парфуми, за дією схожі з феромонами, тепер нескладно. Парфумерний компонент інтенсивний, складний і дуже стійкий: максимум його введення 10%, зазвичай використовують 5% в середньому (цього буває достатньо).

Правильний баланс мускусних і сандалових нот стане кращим вибором для створення парфуму квіткового або східного сімейства.

Інтенсивний аромат сандалору відтворює запах сандалової деревини — класичної базової ноти, що використовується парфумерами для округлення формули парфуму або одеколону, надання їм стійкості.

М'який, але делікатний сандалор — це запах, який живе на шкірі дуже довго. Завдяки такій рисі, жіводанівський аромат збагачує парфумерну формулу, надаючи їй тепло та округлість.

Молекулу сандалора синтезовано в лабораторіях Givaudan, їй притаманний певний солодкуватий обертон, але без нудотності. Іншими словами, у формули парфумів можна вводити до 10%, не побоюючись, що сандал перекреслить інші ноти.

Сандалор в косметиці та парфумерії надає об'єму і витонченості деревним акордам. В парфумерних композиціях дає неймовірну м'якість ансамблю, відмінно закріплюючи аромат.

Застосування сандалора в парфумерії та косметиці: 0,5-10%

- парфуми на базі ефірних олій, дезодоранти — 1%,
- парфуми або одеколони на спирту — 1-10%,
- крем, гель, запашний спрей для волосся — 0,5%,
- мило, бельді, інші піномийні формули — 1-5%.

Виробник: Іспанія

Зберігання: далеко від джерел вогню, щільно закупорених в темному місці

Цікавий факт про сандалор

Вчені виявили приємний побічний ефект у сандалора — стимуляцію росту волосся. Виявилося, що сандалор впливає на рецептор OR2AT4 в фолікулах волосся: нанесення цього ароматизатора на шкіру голови одночасно посилювало зростання волосся і знижувало кількість відмерлих клітин. Про концентрацію сандалора для цих цілей вчені промовчали, пославшись на те, що питання вимагає додаткового дослідження.

Ще трохи щодо ароматної темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

06640
Новий
Вага
5 г
chat Коментарі (4)