7:15 AM In Bali, Kenzo парфумерна композиція
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ 7:15 AM In Bali, Kenzo парфумерна композиція

Флорально-фруктові парфуми 7:15 AM In Bali від Кензо приємно дивують з самого початку: гармонійний аромат не може не сподобатися цінителькам квіткового напряму в парфумах

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

7:15 AM In Bali, Kenzo

Початковий запах: грейпфрут, маракуя
Серединний запах: жасмин, жасмин самбак, орхідея
Фінальна нота: ванільний стрючок

Купити 7:15 AM In Bali Kenzo дуже корисно: напередодні літа корисно зануритися в атмосферу сонця, неба, морського узбережжя. Радісний, інтригуючий квітково-фруктовий аромат починається класичним цитрусовим акордом, приправленим екзотичною маракуєю.

Для додання композиції свіжості введено два види жасмину і ніжна орхідея. Таке тріо звучить ніжно і округлююче, а в фіналі завершується м’якiстю ванілі.
Якщо на початку ніжною квіткової теми вплітаються гіркуваті ноти грейпфрута і пряні ноти орхідеї, то під завісу особливу красу парфумам 7:15 AM In Bali надає екваторіальний аромат маракуї, який добре поєднується з елегантним жасмином з в серцевому розрізі композиції.

Як використовувати парфумерну віддушку 7:15 AM In Bali, Kenzo в косметиці

Запах 7:15 AM In Bali з його класичним квітковим серцем може бути частиною парфюмерно-косметичних засобів. У брускове мило або шампунь завантажують не більше 2% аромату, а в незмивну косметику досить 0,5-1% 7:15 AM In Bali.

05950
Новий
chat Коментарі (3)