Le Male, Gaultier парфумерна композиція
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Le Male, Gaultier парфумерна композиція

Спрей для шкіри

з ароматом несподіваним і приємним. У композиції зведені суперечливі парфумерні ноти, що і складає родзинку цього аромату.


local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Віддушка «Le Male» від Жана-Поля Готьє

Розчинність: легко в спиртах (етанолі, пропіленгліколі, парфумерному спирті, бензилі, ізопропілі, ізопропілміристаті, діетилфталаті) зі збереженням прозорості розчину: добре поєднується з оліями; не розчиняється у воді

Мило для гоління

Східний деревний аромат «Le Male» створений відомим кутюр'є Жаном-Полем Готьє. Парфум сильний, свіжий і суперечливий. Явна м'ятна нота на початку ансамблю пом'якшується прованською лавандою, роблячи аромат благородним. Флердоранж і зернятко кмину в серці аромату дають про себе знати тонким шлейфом і якоюсь казкою. На завершення сприйняття нам подарована крапля ванілі і бобів тонка: для чуттєвості і тривалості аромату!

Початкова нота: м'ята, лаванда, бергамот
Нота серця: кориця, насіння кмину, апельсинова квітка
Нота шлейфа: ваніль, сандал, кедр, боби тонка

Виробник: Франція
Рекомендоване введення: 0,5-2%
Запобіжні заходи: почніть експериментувати з малої кількості і половинної дози. Тоді буде простіше зорієнтуватися в концентрації парфумованого ефекту для різних обставин. Просимо бути обережніше з ароматами і ефірними оліями, якщо в будинку є алергіки, маленькі діти, астматики або домашні тварини.




Франция
03496
Новий
chat Коментарі (3)