Very Irresistible for men, Givenchy парфумерна композиція
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Very Irresistible for men, Givenchy парфумерна композиція

Пряно-східний характер

приємно дивує своїми нотами серця: незважаючи на велику кількість важких парфумерних акордів, маскулінна композиція сприймається легко й невимушено

  • 10 мл

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Very Irresistible for men, Givenchy


Вершина аромату: лист м'яти колоскової, грейпфрутова цедра
Центральні ноти: мокко, кунжутне насіння
Шлейф: білий кедр, фундук

Спрей для тіла

Very Irresistible for Men дарує гарний і шляхетний ароматний шлейф: композиція сповнена пряних нот, проте важким одеколон не здається. Він, скоріше, стійкий та напористий: збалансоване поєднання цитрусових і східних нот.

Нота зелені згладжує енергійність одеколонної композиції, а свіжа м'ята у формулі дарує відчуття простору. Деревні ноти в основі піраміди запаху закріплюють чоловічий шарм Very Irresistible for Men і гарантують характерний довгограючий шлейф.

Кунжутне зернятко, грейпфрут та екзотичний мокко пов'язані в композиції з приємним фундуком: настільки неординарне поєднання дозволило аромату Живанши стати очевидним лідером в чоловічій нiшевiй парфумерії. Парфумерний концентрат легко вводиться в косметику: креми, лосьйони, спреї та повноцінні одеколони.

Як зробити одеколон в домашніх умовах: знадобиться парфумерний спирт, фіксатор аромату і парфумерна віддушка. Настоявшись 10-14 днів, одеколон буде готовий до роботи.

Базовий рецепт парфумів на 30 мл:

- парфумерна композиція Very Irresistible for men, Givenchy 10 мл,

аромафікс 1 мл або діетилфталат 5 крапель,

- спирт харчовий або медичний

Ще більше про рецепти і аромати:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04863
Новий
chat Коментарі (0)