Пептид Syn-ТС
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

Пептид Syn-ТС

Косметика з пептидом Syn-ТС гарантує підтягнуту і еластичну шкіру вже за 28 днів застосування.

Для візуального омолодження і стимуляції вироблення колагену I, III, IV, VII і XVII типу знадобиться всього 2,5% Syn-ТС у формулі

  • 5 г

205,00 ₴ Без податку

205,00 ₴ без ПДВ

block Розпродано

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Пептид Syn-ТС

INCI: Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate

Введення в косметику: 2-4%

Низькомолекулярний Syn-ТС є членом великого пептидного сімейства SYN®. Пропонований пептид покликаний боротися з ознаками старіння і вже наявними заломами на шкірі. Омолоджуючу дію обумовлено глибокими процесами в шкірі: пептид стимулює вироблення потрібного шкірі колагену (I, III, IV, VII, XVII типу), що неминуче робить шкіру більш підтягнутою і пружною.

Клінічно доведена ефективність пептиду і його економічна витрата зробили Syn-ТС популярним серед дерматологів та косметологів. Всього 2,5% в кремі або равликовiй сироватці вирівнюють тон шкіри і її текстуру вже за тиждень, а через 4 тижні застосування шкіра реально гарнішає і підтягується.

Пептид Syn-ТС створений за інноваційною технологією, його доволi просто вводити в косметичні формули: водорозчинний компонент легко лягає в еліксири, сироватки, крем-гелі, очищуючi засоби і креми. Ефект гарантований, особливо корисні пептидні засоби після апаратних процедур на кшталт фракселю. Головна перевага пептиду Syn-ТС — зміцнення колагенових волокон потрібного типу. Їх важливість для шкіри складно переоцінити, адже шкірний білок на три чверті складається саме з колагену. Завдяки потужній колагеновiй підтримки, шкіра немов наливається здоровим сяйвом і природним об’ємом, який часто "здувається" з віком, уводячи шкіру донизу. Пептид корисно вводити в догляд за губами і плампери: ефект на тонкій шкірі губ не змусить себе чекати. Поживний бальзам, блиск для губ або помада з пептидом розгладжують губи і повертають їм ніжний природний об’єм.

 Застосування пептиду Syn-ТС в косметиці:

- плампери для губ, крем для тіла — 3%

- активні сироватки для шкіри — 4%

- очищуючі засоби для особи, декольте — 2%

- денні креми, пiслепляжний та постепіл-догляд за шкірою — 2,5%

 Косметичні властивості пептиду Syn-ТС:

- ліфтинг,

- зміцнення колагенових волокон,

- боротьба зі зморшками,

- вирівнювання мікрорельєфу,

- посилення тургору і еластичності шкіри,

- профілактика заломів шкіри.

 Дієві комбінації з пептидом Syn-ТС:

05809
Новий
chat Коментарі (6)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right