ᐈ Пептид Serilesine/Серилесин від старіння шкіри - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пептид Serilesine/Серилесин від старіння шкіри

Пептид Serilesine ( Hexapeptide-10 ) від старіння шкіри

Пептид Serilesine віддаляє старіння шкіри завдяки синтезу найважливішої складової ламініну-5. Низькомолекулярне зʼєднання благотворно впливає на стан позаклітинного матриксу, що допомагає боротися зі зморшками.

  • 5 г

145,00 ₴ Без податку

145,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Пептид Serilesine /Серилесин від старіння шкіри

INCI: Water, Glycerin, Caprilyl Glycol, Hexapeptide-10

Склад: вода, гліцерин, капрілілгліколь, гексапептид-10

Вміст сухого пептиду: 0,5%

Введення в косметику: 1-10%

Зовнішній вигляд: напівпрозорий розчин без запаху і кольору

pH: 3-6

Розчинність: вода

Інновації у сфері синтезування пептидів дозволяють точно й в строк впливати на шкірний покрив, віддаляти старіння і розгладжувати зморшки, що вже намітилися. Пептид Serilesine діє не тільки на позаклітинний матрикс (ВКМ), але на інше, не менш важливе шкірне епідермальне зʼєднання (ШЕЗ). Це шар, який органічно звʼязує процеси підтримки епідермісу і дерми. Раніше цьому шарові не приділялося достатньо уваги, а дарма: ця двошарова мембрана багата колагеном (IV), протеогліканами, глікопротеїнами, ентактіном і ламініном. Останній став справжнім проривом в анти-ейдж косметиці. Чим більше «ламінуваний» ШЕЗ, тим більш гладенькою є шкіра і менше зморшок.

Ламінін — це глікопротеїн з вкрай малим розміром молекул (850 кДа), найпоширеніший після колагену білок ВКМ. Працюючи в парі, вони омолоджують шкіру, прискорюючи регенерацію. Ламінін «живе» тільки в базальних мембранах, його три поліпептидні ланцюга вже добре вивчені, а найдієвіший α-ланцюг навіть вдалося синтезувати окремо — тепер гексапептид-10 можна вводити в косметику від зморшок.

Serilesine — пептид, який зберігає майже всі властивості «рідного» білку шкіри, завдяки такій схожості він сприяє швидкій заміні клітин через синтез ламініну-5. У підсумку маємо очевидне уповільнення старіння плюс розгладження зморшок.

Гексапептид-10 прискорює поширення кератиноцитів і фібробластів, роблячи шкіру більш пружною і гладенькою, приводячи її в тонус і розгладжуючи. Для активної боротьби зі зморшками і швидкої регенерації після третиноїну або пілінгів використовують максимальне введення (10%), в профілактичній та щоденній косметиці досить 1-5%.

 Переваги гексапептиду Серілезін в косметиці

  • посилення синтезу ламініну-5,
  • розгладження шкіри шляхом посиленого вироблення фібробластів,
  • адгезія клітин до базальної мембрани,
  • більш щільний контакт між клітинами для розгладження мікрорельєфу,
  • посилення щільності шкіри, її еластичності й тонусу,
  • сприяє відновленню цілісності шкіри.

Як вводити пептид Serilesine в косметику

Гексапептид-10 додають на етапі охолодження емульсії або гелю — при температурі не вище за 40°C. Розчин простий в застосуванні, ідеальний для новачків.

 Косметичне застосування пептиду Серілезін:

  • гелі, тоніки, міцелярна вода — 1-6%
  • очищуючі засоби для вʼянучої шкіри — 1-4%
  • емульсії денні та нічні — 5-10%
  • анти-ейдж сироватки, есенції від зморшок — 10%

 Дієві комбінації з пептидом Serilesine:

  • Боротьба зі зморшками: пептиди (Adifilyne, Relistase, Matrixyl Morphomics), гідролізат перлів на гіалуроновій кислоті, комплекс СО2-екстрактів «Антивіковий», Bioil Molecular Activ
  • Боротьба з гіперпігментацією: олія насіння петрушки, гідролізат петрушки, пептиди (Bodyfensine, Melanostatine, Syn-Up), СО2-екстракт фіалки
  • Зволоження: пептид Royalepigen P5, гідролізат злакових, низько- і високомолекулярний гіалуронат натрію, Trimoist KMF, ефірна олія (пачулі, неролі, кедр атласький)
  • Делікатне очищення вікової шкіри: пребіотики (Biolin P, біоеколія), ефірні олії (ладанник, материнка, лавр, туя), СО2-екстракти (насіння гранату, корінь кульбаби, луб берези), олія (пінник луговий, кокос, примула)

Виробник: Іспанія

Зберігання: щільно закупорений в сухому темному прохолодному місці

Статті на тему:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Zulfiya Cosmetics
06282
Новий
12 од.
Тип шкіри
Вимагаюча ексфоліаціі
Вікова
Проблемна
Пігментована
chat Коментарі (0)