Пігмент природний алкана
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Пігмент природний алкана

Червоно-фіолетові тони

Природний індикатор рН. Колір від червоного до фіолетового. Чим лужніше середовище, тим синіший колір. Надає помадам червоний колір, а милу - лавандово-пурпурний. Потужний бактерицидний агент.

  • 25 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Пігмент природний алкана

INCI: Alkane (Alkanna Tinctoria) Root Powder
Зовнішній вигляд: мікронізована пудра темно-фіолетового кольору
Розчинність: диспергується в олії, гліцерині

Рубінове мило

Підфарбовує косметику в кольори від червоно-рубінового до фіолетово-пурпурного. У корені рослини повно алканін - природного пігменту, який люди споконвіку використовували для додання рубінового або бордового кольору в косметиці (помада, олія, мазь, мило) і гастрономії (олійні настої, оцет, домашні вина). Червоно-вишневий в кислому середовищі, алканін стає димчасто-лавандовим в лужному.
Найзручніше в косметиці використовувати масляний інфуз, тобто настоянку сухої речовини на олії. Алкановий інфуз набуває темно-червоний колір, і такою олією зручно підфарбовувати помади і мило. Алкан можна додавати в мильну масу як в порошку (попередньо диспергованому в олії), так і в інфузії. Для декоративної косметики потрібні інші пігменти, як правило, оксиди заліза.
Експрес-метод інфузування заснований на постійному підігріві олії: водяна баня тривалістю 2 години допоможе зробити 10% -вий інфуз. Знадобиться 10 грамів порошку алкани і 100 мл рослинної олії. Після закінчення двогодинного процесу процідити готовий інфуз і підписати флакон. Для 1 кг мила впевненого пурпурно-лавандового кольору вистачить 2 столових ложок 10% -вого інфуза. Для однієї помади вистачить 4-8 крапель інфузій, залежить від ваших уподобань.
Алкана потужно протистоїть гноєтворним бактеріям, тому сміливо робіть мазь на ланолині і олії, куди введіть 5% інфузій. Прищик або гнійник швидко пройде після такої мазі.
Натуральні барвники в милі можуть вигоряти і бліднути згодом, тому зберігайте мило в темному місці.

Властивості:
- Натуральний пігмент (без покриваності)
- Сировина для інфузій
- Потужна бактерицидна.
Косметичне застосування:
- Мазі бактерицидні - 5%
- Інфуз - 10% (1 столова ложка на 100 мл олії)
- Барвник для нігтів і шкіри - 100%.
Корисно знати: натуральні барвники не дають глибоких і соковитих відтінків милу, тому щоб уникнути розчарувань (особливо новачкам) для яскравого і ефектного фарбування мила скористайтеся неоновими пігментами.

Зберігання: в сухому темному місці, щільно закупореним

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03109
Новий
chat Коментарі (10)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right