Натуральний шампунь від лупи
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Натуральний шампунь від лупи

Тара: флакон пластик

Вага: 100 г и 200 г

Призначення: усунення лупи, очищення, зміцнення волосся

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Натуральний шампунь від лупи

Лупа — явище неприємне у всіх своїх проявах від свербіння голови до одягу в "снігу". Шампунь від лупи включає ефірну олію чайного дерева, яке не тільки зміцнює коріння, але й надає потужну бактерицидну дію на грибок і лупу. Крім лікування, чайне дерево сприяє профілактиці появи лупи.

Дія комплексу "Антисеборейний" повністю направлена на задоволення нашого волосся: вітамінізує, прибирає лупу і знімає свербіж, покращує кровообіг і зміцнює коріння.

Сірка осаджена — частий гість в антисеборейний складах. Якісно очищає шкіру і підсилює ріст волосся

СО2-екстракти для жирного волосся і при лупи — джерело біологічно активних речовин, тому його використовують як лікувальний і профілактичний засіб від лупи.

Спосіб застосування: нанести на вологе волосся, масажними рухами спінити шампунь і змити.

Склад: шампунева органічна основа, Полісорбат-80, комплекс Антисеборейний, сірка осаджена, комплекс СО2-екстрактів для жирного волосся і при лупи, концентрат алое-віра, феноксиетанол, ефірна олія чайного дерева, ефірна олія лимону

Увага! Можлива індивідуальна чутливість до певних компонентів товару. Перед нанесенням проведіть тест на алергічну реакцію.

Термін зберігання: до 6 місяців

*Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

Zulfiya Cosmetics
05174
Новий
chat Коментарі (9)