ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Гірчичний скраб
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Гірчичний скраб

Гідрофільний скраб

дає шкірі зітхнути вільніше: очищає поверхню від себума і віджилих клітин, насичує шкіру киснем і найціннішими речовинами з гірчичного насіння

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Скраб гірчичний

INCI: Brassica juncea (Mustard) Seeds Powder

Відлущування шкіри

Насіння гірчиці протягом століть успішно застосовується в аюрведичній науці очищення тіла, а також в народній косметології. В гірчиці високий вміст сприятливо впливаючих «вітамінів молодості» Е і А, поліненасичених жирних кислот, бактерицидних речовин (хлорофіл, фітонциди), активізує шкірний кровообіг глікозиду сінегріна. 
Круглий рік наша шкіра живе, дихає, виводить токсини. Щоб іноді давати їй ковток свіжого повітря, можна проводити відлущуючі процедури.
Трав'яний скраб - дбайливий відлущуючий засіб, який економно витрачається, допомагає підтримувати шкіру гладкою і зволоженою. Для жирної шкіри це прекрасний спосіб уникнути вростаючих волосків після депіляції, особливо якщо додасте 1% мигдальної кислоти в рецептуру скрабу.
Скраб для душа простий: 2-3 столові ложки порошку змішати з гідрофільною олією. Наносити масляний скраб на сухе тіло, проводячи масаж круговими рухами. Через пару хвилин змити теплою водою, олія на шкірі перетвориться в ніжне молочко і понесе з собою всі забруднення і віджилі клітини. Мила не потрібно. Після процедури обов'язково зволожте шкіру гелем алое і сухим маслом.
Періодичність застосування:
- шкіра жирна, проблемна - 2-3 рази в тиждень;
- шкіра нормальна - 1-2 рази в тиждень;
- шкіра суха або чутлива - 1 раз в тиждень (змішувати з тахіні, олією кісточкових).
Рекомендована концентрація: 50-100%

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

01943
Новий
chat Коментарі (1)