Утримувач гнота
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Утримувач гнота

Мерехтливий вогник у вазочці

або стаканчику, в гелі або парафіні прикрасить ваш вечір і додасть затишок і камерність приміщенню. 

  • 20 мм

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Утримувач гнота

Необхідний елемент гнота, без якого складно створити бездоганне свічне творіння - це металевий тримач. Кріпиться до нижнього кінця гнота, тримач вирівнює гніт під своєю вагою: свічка потім горить довго. Деякі гноти продаються вже з тримачем, але можна придбати ці комплектуючі і окремо.

Правильно підібраний гніт і утримувач дозволить свічці горіти рівномірно і радувати око. У свічковій справі важливо знайти золоту середину: тонкий гнотик у величезній свічці буде швидко згоряти, що призведе до згасання свічки, яка просто захлинеться в розплавленому парафіні. Товстий ж гніт призведе до швидкого вигорання свічки і неестетичного ефекту коптіння.

Матеріал: метал
Видів гнота буває безліч, з більш ніж десятка наших гнотів можна підібрати любий. Головний критерій при виборі - це товщина планованої свічки. Чим товща свічка, тим товщі повинен бути гніт.

У разі створення заливних свічок можна підібрати всі комплектуючі окремо: утримувач гнота, сам гніт. Вони продаються не обов'язково в парі.

Будь ласка, зверніть увагу, що тримач гнота великий (діаметр 20 мм) ідеальний для гнота діаметром більше 2 мм. Такі фіксатори підійдуть для свічок, які заливають в стаканчики або баночки. Підійдуть для гелевих свічок. Зафіксувати утримувач на дні стаканчика можна за допомогою воску.

 

03887
Новий
chat Коментарі (0)