Бальзам для губ з ягідним воском Соковита малина
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Бальзам для губ з ягідним воском Соковита малина

Тара: туба для помад
Вага: 4,5 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Бальзам для губ з ягідним воском "Соковита малина"

ЛІМІТОВАНА СЕРІЯ*


Тара: туба для помад
Вага: 4,5 г

Зовнішній вигляд: рожева масляно-воскова консистенція з ароматом малини, на губах кольору не залишає.
 
Бальзам для губ з ягідним воском від ТМ "Зульфія" здивує вас своєю приємною текстурую та корисними властивостями. Надає приємної м'якості та оксамитовості губам. 

Ягідний віск, являється одним з унікальних екзотичних компонентів для краси. Добувають його з азіатських ягідних плодів. Він прекрасно зволожує шкіру губ, створює захисну бар'єрну плівку на губах та шкірі, захищаючи від зовнішніх негативних факторів, таких як вітер, мороз і тд. Інтенсивно пом'якшує та зволожує шкіру, є природнім антисептиком, заспокоює подразнення, заживляє пошкодження та тріщинки, прискорює регенерацію. 

Для додаткового догляду за губами у склад бальзаму входять олія мигдалю та олія абрикосових кісточок, які славляться своїми регенеруючими властивостями та має потужну помякшувальну та живильну дію.

Всім відомо, що вітамін Е, це важливий антиоксидант та омолоджувач. Тому користуючись ягідним бальзамом від ТМ "Зульфія" ваші губки будуть виглядати як соковиті спілі ягідки. 

Застосування: нанести на сухі губи, розподілити рівномірно.

Склад: віск бджолиний, віск ягідний, віск канделійський, олія мигдалю, олія абрикосових  кісточок, смакоароматизатор "малина", пігмент харчовий, вітамін Е (масляний).

*кількість товару обмежена

* Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура, колір засобу та косметична тара можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

05634
Новий
chat Коментарі (5)