Рафінований батер аргана
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Рафінований батер аргана

Масажна олія

Шкіра як шовк! Не липкий, поживний і зволожуючий засіб. Догляд після гоління, зміцнення волосся, матування шкіри і загоюючі таланти.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Батер аргана рафінований

INCI: Argania Spinosa Oil, Hydrogenated Sunflower Oil, Shea Butter, Vitamin E

Склад,%:олія аргани 50, гідрована олія соняшнику 40, батер ши 9, вітамін Е 1

Зовнішній вигляд: олійна маса кольору слонової кістки

Температура плавлення: 40-45 ° С

Активні речовини: лінолева кислота, поліфеноли, токофероли, вітаміни А, Е, фітостерини

Омолоджуюча маска

У формулі батера грамотно збалансовано кілька видів олій, в результаті отримано м'який батер-мікс. Батер наполовину складається з олії арганового дерева, яке росте тільки в Марокко. Дивовижний хімічний склад олії здатний омолоджувати шкіру, допомагаючи шкірі самостійно підтримувати в нормі еластин і колаген. Чи врятує суху шкіру після гоління.

Батер приємно використовувати в чистому вигляді: він відновлює водно-жирову мантію дерми, покращує стан клітин і зовнішній вигляд. Завдяки високому вмісту ненасичених жирних кислот, заспокоює і пом'якшує шкіру.

Батер універсальний: затребуваний в створенні натуральної косметики і мила. Розкішний склад олії швидко призводить епідерміс в норму, покращуючи зовнішній вигляд і оздоровлюючи його.

Головна властивості аргани - відсунення процесу старіння шкіри. Для зрілої шкіри арганія батер корисний в чистому вигляді: як крем з рожевим екстрактом, як маска з пудрою ламінарії, як основа для гідрофільної плитки з каприловими трігліцерідами. Високий вміст антиоксидантів (вітамінів А і Е) послужить шкірі на славу.

Волосся, за якими доглядають за допомогою масок на арганії, стануть сильнішими, нігті перестануть розшаровуватися і жовтіти. Відновлення нігтьової пластини після нарощувань або авітамінозу піде веселіше: аргана відмінно регенерує і живить, а кутикула стає м'якою і непомітною.

Після гоління або епіляції шкіра прокинуться, адже ненасичені жирні кислоти і фітостерини швидко призводять шкіру в норму, знімаючи почервоніння і розгладжуючи шкіру.

Проблемній шкірі арганова олія поверне матовий стан, стягне пори і загоїть запалення. Батер дивно вписується в бальзами для тіла, збите масло, убтан, засоби для догляду за волоссям. Полірування шкіри рисовою пудрою з батером стане ще ефективніше.

Мазь-рятувальник на батері аргана повинна бути в домашній аптечці. Батер навіть в чистому вигляді зволожує і заспокоює шкіру після стресів, знімає сонячні або побутові опіки, латає подряпини, потертості, садна і синці.

Властивості:

- Зволожуюча,
- Пом'якшуюча,
- Антиоксидантна,
- Знімає почервоніння,
- Потужно загоює,
- Зміцнює волосяний стрижень.

Косметичне застосування: 5-100%
- Гідрофільні засоби - 5-20%,
- Догляд після гоління, миловаріння - 3-30%,
- Емульсії, флюїди - 5-35%
- Масаж і бальзам для тіла - 20-100%,
- Дитяча косметика - 5-15%,
- Загоюючі мазі, збиті масла - 35-100%,
- Пляжна косметика - 5-25%,
- Маски для обличчя та волосся - 10-100%.

Зберігання: щільно закупореним в прохолодному місці подалі від сонячних променів

Виробник: Франція

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04262
Новий
chat Коментарі (1)