Ефірна олія кориці
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Ефірна олія кориці

Поліпшення мікроциркуляції

і тонус млявої шкіри. Припікає прищики, робить пористу шкіру чистіше і рівніше. Профілактика зморшок і набряків.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія кориці кори

INCI: Cinnamon (Cinnamomum zeylanicum Nees) Essential Oil

Зовнішній вигляд: текуча олія світло-жовтого відтінку з теплим пряним пульсуючим ароматом і солодковато-сінним обертоном.

Активні речовини: коричневий альдегід, евгенол, ціннамілацетат, ацетілевгенол, бензилбензоат, каріофіллен, ліналоол

Метод отримання: водно-парова дистиляція кори молодих пагонів рослини

Властивості: тонізуюча, поліпшує мікроциркуляцію, підсушує запалення, посилює імунітет, афродизіак, стимулює творчий підйом і знімає апатичний настрій

Масажна олія

Жирна шкіра або пори-кратери перестануть вас мучити, якщо введете в догляд кориці олію. Її корисно змішувати з цитрусовими для косметичних цілей: разом кориця і апельсин чудово матують і призводять шкіру в тонус.

Олія відмінно освіжає шкіру: маски на кориці дієві для додання шкірі свіжості, усунення блідості і тьмяного тону шкіри. Аюрведичний догляд на травах і глинах зробить шкіру чистою і рівною.

Зріла і млява атонічна шкіра потребує легкого масажу для посилення мікроциркуляції крові. Це стосується не тільки особи, а й тіла. Антицелюлітний ефект кориці відомий давно, тому сміливо додавайте пару крапель олії в розігріваючий або масажний крем для тіла.

Обгортання з корицею і апельсином допомагають уникнути набряклості, сприяють схудненню і посиленню еластичності шкіри. Ванна з корицею відмінно зігріває і профілактує застуду. Починайте з крихітного дозування, з корицею новачкам потрібно бути обережним. Аромаспрей з корицею і лимоном допоможе убезпечити будинок від вірусної інфекції.

Волосся перестають випадати після курсу масок або втирання на коричній олії. Користуйтеся засобами на олії кориці обережно - обов'язково в розведеному вигляді, щоб уникнути опіків.

У парфумерії кориця чудово поєднується з цитрусовими (цитронелла, грейпфрут, апельсин, петигрена, гіркий апельсин, бергамот) і трав'яними (ялівець, шавлія, чорний перець) ароматами. Для тих, хто вміє складати букети ароматів, можна рекомендувати в суміш троянду або іланг: для в'янучої шкіри така суміш принесе масу користі. Кориця афродизіак, тому часто входить до складу сумішей, які налаштовують на романтичний лад.

Потужний антисептик кориця доглядає за ротовою порожниною: полоскання рота, зубні порошки і пасти. М'ятно-коричневий еліксир профілактує хвороби ясен і швидко загоює виразки в роті. Знімає свербіж від укусу комах, не дає шкірі отікати або нагноїтися.

Застосування: косметичне (0,5-1%) або лікувальне (1,5%), для літніх знижуйте дозування в 3 рази.

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:

- Ванна повна - 2-3 краплі на речовину-емульгатор

- Аромаспрей для повітря - 1-2 краплі на 5 мл емульгатора

- Аромалампи - 1-2 краплі

- Сіль для ванн, мило - 5-10 крапель на 1 кг

- Компрес - 2-3 краплі на 500 мл води

- Масаж, аромасвічки, олійні сироватки - 5-8 крапель на 50 мл бази

- Розтирання - 1 крапля на 5 мл базової олії

- Збагачення зубних паст - 2-5 крапель на 10 г засобу

- Збагачення піномиючих засобів - 3-4 краплі на 20 мл засобу

- Кулінарія та випічка - 2-5 крапель на 500 г тесту

Запобіжні заходи: олія кориці дуже потужна - в нерозбавленому вигляді вона може привести до опіків і роздратування, будучи найсильнішим алергеном з усіх ефірних олій. Не застосовувати в чистому вигляді, берегти від дітей. Тільки для зовнішнього застосування.

Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

Виробник: Франція

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Украина
03412
Новий
chat Коментарі (16)