ПерфектТикс
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ ПерфектТікс

Згущення пілінг-розчину

і будь-якої косметики в діапазоні 1-13. Обов'язковий елемент програми кремовара. Найнадійніший регулятор в'язкості косметичних ємульсій.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Загущувач Perfect Thick

INCI: Сеtеаrеth-60, Муrіstуl Glycol

Зовнішній вигляд: напівпрозорі гранули з вмістом активної речовини не менше 99%

Температура плавлення: 50

Пілінг-гель для шкіри

Гель для кислотного пілінгу тепер створити простіше простого: гранули згущувача допоможуть зробити склад більш зручним у нанесенні: стійкість в широкому діапазоні рН 1-13 робить ПерфектТікс другом косметологів. Компонент дозволяє робити косметику швидко, все, що потрібно - трохи терпіння, адже гранули повинні розправитися у воді і утворити шукану гелеву композицію. Розчиняти їх в олії або воді - залежить від формули косметичної речовини. В цілому, це зручний мультизадачний компонент з затребуваними властивостями згущувача й емульгатора.

Водні системи і ПАР-орієнтовані формули відтепер можна загущати ПерфектТіксом, який посилить пінення  і зробить саму піну ніжною і дрібнобульбашковою, майже кремовою. Очищаючі піни на його основі можуть містити фруктові кислоти без втрати в'язкості, але при потрібному низькому рН. У шампуні тепер можна додавати рідкий хітозан і алое без остраху зробить нижчим рН середовище: ефект синергії з елетролітів на руку кремоварам.

Як емульгатор може застосовуватися в прямих емульсіях. Однак зважаючи на високий ГЛБ рекомендується вводити його в змиваючи засоби. Добре себе веде навіть у забарвлюючих волосся складах, що містять перекис водню - настільки сильні зв'язки, створювані ПерфектТіксом у формулах косметики.

Найзручніше зробити 15% -ний гідрогель і використовувати його для подальшого згущення складів. Справа в тому, що гранули довго розчиняються у воді, від півтора до 2,5 годин, тому готовий водний гель набагато зручніше.

 Властивості:

- Прозорість водних розчинів ПАР,

- Діапазон роботи з рН 1-13,

- Синергія з елетролітов у формулах,

- Універсальність у розчиненні: вода або олія,

- Стійкість формул навіть з перекисом водню.

 Косметичне застосування:

0,2-6%, вводити в підігріту водну фазу, перемішуючи до повного розчинення, вимагає часу для повного набухання 1-2 години. Охолоджуючись, розчин робиться прозорим.

- М'які шампуні і гелі для душу - 0,5-0,8%,

- Кондиціонери і маски для волосся - 1-2%,

- Емульсії і гелеві склади - 0,5-3%

- Водний гель-згущувач для косметики - 15% (див. Текст).

Виробник: Італія

Зберігання: щільно закупореній далеко від високих температур і підвищеної вологості, гігроскопічний

Статті по темі:



РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03817
Новий
chat Коментарі (16)