Набір Антисептик-спрей
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Набір Антисептик-спрей

Дезинфектант для рук

Ізопропіловий антисептик потрібен в кожному будинку: простий в застосуванні і надійний. Як його створити розповість вкладиш з покроковим рецептом.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Антисептик-спрей ізопропіловий, 70%

Результат: 50 мл медичного антисептика в спреї

Вміст набору:
- Ізопропіловий спирт, 35 мл
- Гідролат алое, 15 мл
- Пляшечка-спрей, 50 мл
- Наклейка, 1 шт.
- Рецепт-інструкція

Технологія
Ізопропіловим спиртом дезинфікуємо робоче місце і руки.
В пляшечку-спрей з ізопропілом долити гідролату, закрутити і струснути флакон.
Підписати етикетку «Ізопропіл-антисептик, 70%» і наклеїти на флакон. Спрей готовий.
Золотий стандарт Всесвітньої організації охорони здоров'я. Саме на ізопропіл орієнтуються в оцінці властивостей дезинфікуючих речовин. В аптечці (домашньої, дачної, автомобільної) такий антисептик необхідний.
Замість йоду або перекису водню скористайтеся спреєм. Акуратно обробіть пошкоджене місце на шкірі або окропіть зі спрею. Ізопропанол на відміну від звичайного етанолу губить віруси і грибки. Час від часу знезаражуйте свою комп'ютерну та побутову техніку цим складом, нанесеним на серветку.
Знімає свербіж від укусів комах: ватною паличкою, змоченою в ізопропілі, охолодіть місце укусу. Свербіж та почервоніння тут же пройдуть. Безпечний для дітей.
Ізопропанол м'яко очищає і дезинфікує кисті для макіяжу, інструментарій перукарень та салонів краси.
Відмінно поглинає неприємний запах з одягу, в побуті чистить дзеркала і скло, знімає наліт з металевих кранів у ванній, змушує їх сяяти, як нові!
Ізопропіл дозволений до застосування в ЄС в якості допоміжної речовини (медпрепарати і косметика). Уникати потрапляння в очі і на слизову.

04055
Новий
chat Коментарі (4)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right