ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Набір Цинкова паста
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Набір Цинкова паста

Від герпесу

Від опіків, запалень, порізів і тріщин на шкірі. Зробити пасту Лассара нескладно, а от користь від неї в будинку величезна: мінус синці і прищики, плюс здорова шкіра.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Цинково-саліцилова мазь, 25%

Результат: 15 г білої мазі

Загоююча мазь від опіків

Вміст набору: 
- Какао-масло, 10 г
- Масло німу, 5 г
- Оксид цинку, 5 г
- Саліцилова кислота, 2 г
- Баночка 10 мл, 1 шт.
- Наклейка, 1 шт.
- Спирт ізопропіловий, 5 мл
- Рецепт-інструкція

Технологія
Ізопропіловим спиртом дезинфікуємо робоче місце, лабораторний посуд, інструменти, тару і руки. Корисний і зручний антисептик-спрей.
Склад пасти нескладний: цинку оксид (25%), кислота саліцилова (2%), олія-наповнювач.
У невисокій мікротарі розплавляємо какао-масло (10 г) і нім (5 г), вводимо саліцилову кислоту (0,3 г) і ретельно її розмішуємо до розчинення в теплій олії. Використовуйте шпатель-ложку, найзручніший інструмент!
Після потроху вводимо оксид цинку (3,75 г), так само ретельно диспергуя його в олії. Після досягнення однорідної консистенції загуслу мазь перекладають чистим шпателем в баночки.
Підписують етикетки «Цинково-саліцилова паста» і клеять на баночку. Консервувати не потрібно, водної фази в мазі немає. Звичайний цинк завжди можна замінити мікронізованим або маслодиспергуємим, властивості їх ті ж, але вони майже не розбілюються по шкірі.
Паста Лассара зобов'язана бути в кожній аптечці. Незважаючи на простенький склад, вона може багато чого. Знімає свербіж при укусі комах, знеболює побутові опіки, розсмоктує синці, загоює рани й порізи; дезинфікує і підсушує запалення, натертості, прищі; полегшує перебіг герпесу, дерматиту, висипу.
Властивості: дезинфікуюча, загоююча, в'яжуча, протизапальна, кератопластична, сонцезахисна, слабка протимікробна, підсушує запалення і гнійники.

Застосування: зовнішнє. Наносити тонким шаром на постраждалу ділянку шкіри 2-3 рази на день. Змити пасту можна тільки ваткою, змоченою в рослинній олії. Або спочатку зніміть залишки пасти сухою серветкою, а вже після - олією. Не намагайтеся змити мазь водою або піною, це тільки розмаже білу пасту по всій шкірі (традиційний цинк має властивість «розбілюватись», це ж найнадійніший УФ-фільтр).

Зберігання: в холодильнику. При кімнатній температурі мазь приємно розм'якшується. Термін зберігання 2 роки.

04255
Новий
chat Коментарі (19)