ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Нерафінована олія насіння кмину звичайного
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Нерафінована олія насіння кмину звичайного

Олія для брів

зміцнить волосся, надавши густоту. Кмин чистить вугрувату шкіру і розсмоктує застійні плями. Благотворно для волосся і нігтів.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Олія насіння кмину звичайного нерафінована

Метод отримання: холодний віджим
INCI: Caraway (Cárum cárvi) Oil
Активні речовини: кальцій, магній, залізо, вітамін С

Зміцнення і ліфтинг
Софі Лорен доглядає за шкірою і своїм декольте за допомогою кминнової олії, спробуємо і ми такий підхід!

Для зрілої шкіри олія кмину підходить за всіма статтями: тонізує, пом'якшує і зволожує шкіру. Воно вирівнює рельєф і структуру епітелію, розгладжуючи дрібні зморшки і нерівності. Підвищує еластичність і пружність, сприяючи збереженню чіткого овалу обличчя.

Олійні сироватки з альфа-ліпоєвою кислотою підвищать пружність бюсту, тому резонно вводити олію кмину в креми для тіла. Склади з SeraSoft розгладять мікрорельєф шкіри, створивши ідеальні умови для макіяжу.
Жирні кислоти нормалізують обмінні процеси в шкірі, знижують зайву секрецію себума, перешкоджає утворенню зморшок, шрамів і рубців. Сильний запах олії обумовлений вмістом запашної речовини.

Догляд за проблемною шкірою будь-якого типу з гострими і застійними запальними елементами набагато спроститься, якщо до складу кремів ввести олію кмину. Чудово проводити генеральне прибирання пор, роблячи глиняні маски з додаванням цієї чудо-олії. Очищення шкіри убтаном з краплею кминної олії надасть розсмоктуючу, тонізуючу і регенеруючу дію. Тьмяна шкіра стає матовою, чистою, пори звужуються, а запалення підсихають без сліду.
Олію поважають дерматологи за її талант полегшувати перебіг шкірних захворювань і лікувати опіки, травми шкіри. Зберігайте в домашній аптечці загоююча мазь з кминною олією.

Догляд за волоссям стане дієвішим, якщо не лінуватися і робити олійні обгортання на 20 хвилин (не довше, інакше шкіра стане сухою). Олія не тільки лікує шкіру голови, знімаючи лущення, але й зміцнює цибулинки волосся. Активізуючи приплив крові до волосяних фолікулів, кмин сприяє інтенсивному живленню і відновленню природної лінії брів, що дуже прикрашає жінку.

Властивості:
- Зміцнююча волосяну цибулину,
- Пом'якшуюча і розгладжуюча,
- Противірусна,
- Бактерицидна і фунгіцидна,
- Підтягує шкіру,
- Освітляє плями на шкірі.
Косметичне застосування: 1-4%
- Креми, гелі, убтан - 1-2%,
- Ранозагоювальні засоби - 2-4%,
- Зволожуючі сироватки - 3-4%,
- Догляд за вугруватою шкірою - 1-2%,
- Мазі при дерматитах і грибкових захворюваннях - 4%,
- Кондиціонери і сироватки для зміцнення волосся і нігтів - 0,5-2%.
Спосіб упаковки: прозорі пластикові флакони
Виробник: Україна

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03208
Новий
chat Коментарі (6)