Рафінований батер мигдалю
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Рафінований батер мигдалю

Від розтяжок

ідеальний для пом'якшення шкіри і підтягуючих масок. Збиті суфле, ніжні флюїди і бальзами для тіла і волосся.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Батер мигдалю солодкого рафінований

INCI: Almond (Prunus Dulcis) Oil, Hydrogenated Sunflower Oil, Shea Butter, Vitamin E

Склад,%: олія мигдалю солодкого 50, гідрована олія соняшнику 40, масло ши 9, вітамін Е 1

Зовнішній вигляд: м'яка олійна маса світло-бежевого кольору

Температура плавлення: 42 °С

Масажний крем

У формулі батера грамотно збалансовано кілька видів олій, в результаті отримано м'який батер-мікс, що так ніжно тане на шкірі. Батер універсальний, він затребуваний в миловарінні і створенні натуральної косметики для поліпшення її зволожуючих, пом'якшуючих і тактильних властивостей. Мигдальна олія з його унікальним жирнокислотним складом чудово відновлює пружність шкіри.

Профілактика розтяжок без мигдалю немислима. Ніжне відлущування фітоскрабами, креми з папаїном і масаж шкіри чистим батером поліпшать кровообіг і тонус шкіри, тому під час вагітності зверніть увагу на миндальну косметику. Збите масло для тіла з ніжно-вершковою текстурою стане вашим фаворитом: в будь-який час воно зволожує і живить шкіру, захищаючи її від втрати вологи і сухості. І пам'ятайте про користь УФ-фільтрів в косметиці. Збиті масла і суфле використовують для всього тіла, не тільки для особи.

Очищення шкіри і зняття макіяжу стане ще простіше, якщо зведете разом полісорбат-80 і батер мигдалю: таке гідрофільне очищення профілактує зайве розтягування шкіри. Не забудьте про рафіновану і водорозчинну форми мигдальної олійки: для змиваючих і незмивних засобів.

Обгоріла або травмована механічним чищенням шкіра заспокоїться після крему Бепантен: оксид цинку і мигдаль швидко відновлюють шкіру. Суха кутикула нігтів стане м'якою і непомітною після щовечірнього масажу мигдальним батером.

Волоссю корисна мигдальна інтервенція: маски і олійні обгортання розгладжують стрижень волосини, надаючи шевелюрі здоровий блиск. Шкіра голови стає чистішою, позбавляється від сальних пробок, волосся припиняють випадати і швидко засолюватися.

Дитяча лінія мигдальної косметики теж повинна бути під рукою: спрей на гідролізаті мигдального білка зволожує, рідкий лосьйон знімає подразнення, а гідрофільне або збите масло ніжно очищають тонку шкіру дитини.

Покращує структуру волосся, стимулює їх зростання, розгладжує кутикулу. Обов'язковий в догляді за пошкодженим волоссям: маски усунуть ламкість і посічені кінчики, кондиціонери повернуть природний блиск.

Властивості:
- Розгладжуюча,
- Омолоджуюча,
- Регенеруюча,
- Розсмоктує сальні пробки,
- Себомодулятор,
- Зміцнює коріння волосся.
Косметичне застосування: 5-100%
- Гідрофільні засоби - 5-20%,
- Миловаріння - 3-10%,
- Масаж шкіри голови - 25-35%,
- Масаж, збиті масла - 20-100%,
- Дитяча косметика - 5-15%,
- Загоюючі мазі - 25-50%,
- Емульсії, суфле - 5-25%,
- Маски для волосся - 15-25%.
Зберігання: щільно закупореним в прохолодному місці подалі від сонячних променів
Виробник: Франція

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04266
Новий
chat Коментарі (4)