Екстракт ананасу
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Екстракт ананасу

Маска від прищів

і боротьба з мішками під очима. Настій корисний для кремів від зморшок біля очей. Виражені детокс­ властивості, затребувані в засобах для схуднення.



local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Екстракт ананасу

INCI: Pineapple Comosus Extract Powder (and) Maltodextrin

Метод отримання: з підготовленої сировини екстрагують активні речовини спеціальним екстрагентом, після чого концентрують екстракт вакуум-випарною установкою і висушують отриманий концентрат. У витягнуту фруктову пудру-екстракт додають мальтодекстрин, що перешкоджає злежування сухої речовини.

Активні речовини: залізо, магній, калій, кальцій, цинк, мідь, йод і марганець; вітаміни B12, В1, В2, провітамін А, РР; органічні кислоти (яблучна, аскорбінова, лимонна).

Розчинність: легко в гарячій воді, полісорбаті-80, можливий ледве помітний осад.

Рецепти з сухими екстрактами

Гелі від зморшок

Тонкомолота пудра-екстракт, отримана високотехнологічним шляхом, легко розчиняється у водній фазі. М'якіш ананасу славиться багатим вітамінно-мінеральним складом. Прекрасно поєднується з глинами і водорозчинними оліями.

Тоніки і міцелярні води прекрасні з такої корисної добавкою. Містящі в ананасі бромелін, рекомендований для ферментного пілінгу (амінокислотне очищення) і видалення відкладень підшкірного целюліту. Для таких обгортань підсильте склад папаїном, разом вони зроблять набагато більше.

Аскорбінова і лимонна кислоти в поєднанні з цинком і міддю звужують пори і злегка вибілюють обличчя. Після масок обов'язково зволожуйте шкіру: гель алое-віра і гіалуронова косметика допоможуть.

Ананасова пудра хороша в сухих і альгінатних масках, зручна для очищення шкіри убтаном. Прості маски на готовому кремі теж можуть багато чого: легка ексфоліація і зволожена шкіра гарантовані.

Фруктові витяжки освіжать шкіру, делікатно відлущують баласт з її поверхні і зволожать.

Пудри водорозчинні, тому легко лягають у водну фазу гелів, кремів, масок і гомажів.

Фруктові маски надзвичайно корисні при будь- якій шкірі: змішайте щіпку глини, фруктову пудру з гелем алое-віра і нанесіть на обличчя. Відчуття свіжості шкіри гарантовано!

Властивості:

- Потужно в'яжуча,
- Детоксикація,
- Протинабрякова,
- Підсушує запалення,
- В'яжуча і антибактеріальна.

Косметичне застосування: 1-5%, розчиняти у водній фазі як сухий екстракт і проціджувати, або додавати як пудру в маски та обгортання для волосся, обличчя та тіла.
- Емульсії, гелі, флюїди - 1-2%,
- Убтан, очищаючі креми -1-3%,
- Мило і бельді - 1-3%,
- Маски, скраби, гомажі - 2-5%,
- Тонік, міцелярна вода, шампунь - 2-4%.
Увага: при створенні емульсій стежте за рівнем рН, фруктові кислоти можуть сильно закисляти
Зберігання: в захищеному від світла та вологи місці. Допускається злежування пудри, яке не впливає на її властивості.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03600
Новий
chat Коментарі (3)