Парафін свічковий П2 Польща
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Парафін свічковий П2 Польща

Універсальний Парафін П-2

відмінно підійде для будь-яких видів свічок. Завдяки своєму складу і глибокому білому кольору, створювати класичні, різьблені і фігурні свічки легко і цікаво.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Парафін свічковий П2 Польща

Зовнішній вигляд: біла гладка тверда маса без запаху

Якість: харчовий, високоочищений

Температура плавлення: 58 ° С

Температура займання: 350 ° С

Жирність: до 0,8%

Тугоплавкий парафін має високий ступінь очищення, тому чудовий для домашнього виготовлення свічок: без запаху і не токсичний. Плавити парафін необхідно на водяній бані, температура плавлення 55-65 ° С. Після повного розплавлення маси парафіну можна вводити інші добавки для майбутніх свічок.

Як правило, класична свічка містить парафін і стеарин в пропорції 8:2 або 7:3, це база. У таку пропорцію, зрозуміло, можна додати природні воски (соєвий або бджолиний), які поліпшать формулу свічки.

Корисно пам'ятати, що готову парафінову свічку в форму потрібно заливати повільно і акуратно: парафін дає сильну усадку: біля основи гнота обов'язково з'являється ямка, стежте за цим моментом і вчасно його корегуйте. Готові парафінові свічки повинні остигати повільно і при кімнатній температурі, тоді від своєї верхівки до п'ят вони будуть гладкими, рівними і бездоганними.

Виробник: Польща

03872
Новий
chat Коментарі (3)