ᐈ Флакон з піпеткою 30 мл синє скло - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Флакон з піпеткою 30 мл синє скло

Краща скляна тара

для косметики і парфумерії: кольорове скло не пропускає сонячні промені, а щільна кришка-гвинт укомплектована піпеткою

  • штука

35,00 ₴ Без податку

35,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Флакон з піпеткою 30 мл синє скло

Об`єм: 30 мл

Матеріал:  синє скло, кришка-піпетка зі сріблястого пластика

Купити професійну тару для косметичних засобів завжди приємно: скляні флакони користуються шаленою популярністю. Інтернет-магазин «Зульфія» може похвалитися великою кількістю косметичної тари з піпеткою, але ця кольорова серія перевершила всі очікування.

Ефектні пляшечки з піпеткою є оптимальними для домашнього косметичного ательє, для використання в професійних салонах, для фасування готових сироваток і флюїдів. Парфумерам теж не обійтися без скляних флаконів — піпетка і кольорове скло надійно вбережуть тендітні ароматні субстанції від згубного впливу ультрафіолетових променів.

Флакон з піпеткою красиво виглядає і на поличці у ванній: червоний, синій, зелений, коричневий колір допоможуть розрізняти косметичні засоби. А ще з різнокольорових флаконів можна скласти цілу серію по догляду за шкірою, волоссям, нігтями. Ті, хто носять контактні лінзи, беруть такі флакони в поїздку: трохи фізрозчину та піпетку зручно перевозити в дорожній косметичці.

Піпетка точно відміряє, а кришка надійно закриє флакон. Скляна тара надає косметиці професійний вид: перевірено на практиці!

Пропонуємо різні об`єми схожих флаконів з темного скла, наш розділ «Тара» постійно поповнюється новинками.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05565
Новий
29 од.
Колір
синій
Об'єм
30 мл
chat Коментарі (1)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right