Аюрведа Глини Скраби

   Глина косметична для обличчя і тіла — недорогий та дієвий засіб для ідеальної шкіри. Аюрведичні трави стануть прекрасним доповненням до глиняних масок і скрабів: натуральність догляду подовжує молодість і свіжість шкіри. Глина від чорних крапок і запалень — перший засіб, тому поспішайте спробувати всю красу глин, гомажів і скрабів для шкіри всього тіла, не тільки обличчя.

   Маски з глини для волосся краще робити на рассулі — унікальний мінеральний коктейль зміцнює цибулини та дарує небувалий блиск. Скраб для схуднення на бентонітовій глині підтягне шкіру, а ліфтинг-ефект забезпечить аюрведична пудра — купити ці натуральні компоненти можна в інтернет-магазині «Зульфія».

   Косметична глина робить чимало корисного для шкіри, детоксикуюча властивість високо цінується в дерматології та косметології. Маска від чорних крапок неможлива без глини, яка ідеально дренує пори та вирівнює мікрорельєф шкіри. Сяюча здоров'ям свіжа шкіра неможлива без глини в догляді, тому сміливо включайте в б'юті-ритуали природну глину.

Приємних вам покупок в розділі «Аюрведа. Глини. Скраби»!

Марокканська глина рассул
Вулканічна глина
для очищення пор. Мінус комедони і прищі. Ліфтинг-ефект і мінералізація шкіри. Зміцнення волосся.
69,00 ₴
Аюрведична пудра амли
Ефективний засіб для укріплення волосся та вій. Відновлює природній колір волосся, стимулює ріст нових. Омолоджує шкіру, очищує та зменшує пори. Вирівнює та освіжає колір обличчя.
48,00 ₴
Аюрведична пудра базиліку
Гель під очі
від набряклості і кіл. В'янучій шкірі надає свіжість і сяйво, а молодій шкірі зніме жирний блиск, підсушить запалення і звузить пори
25,00 ₴
Перлинна пудра
Перлинна скатка
відполірує шкіру, убтан стягне пори, маска підсушить запалення. Чудово розгладжує мікрорельєф, урізноманітнює мінеральний раціон шкіри.
90,00 ₴
Аюрведична пудра німа
Мило від прищів
Глибоке очищення шкіри і мінералізація допоможуть зрілій шкірі підтягтися і засяяти: маски, бельді і убтан. Корисно для підліткової шкіри, налагоджує ліпосекрецію.
60,00 ₴
Аюрведична пудра троянди
Квіткові пудри
зміцнять, омолодять і розгладять шкіру. Багата вітамінами і мінералами троянда обов'язкова в догляді за зрілою і стресованою шкірою.
90,00 ₴
Аюрведична пудра гібіскусу

Жива косметика
М'яка бактерицидна і в'яжуча дія. Вирівнює і розгладжує шкіру, особливо хороша для комбінованої і жирної. Нормалізує виділення себума, звужує розширені пори.

34,00 ₴
Аюрведична пудра стевії
Фітогомажі
Підсушує запалення, матує шкіру. Гелева маска на водорозчинній олії і фукогелі зволожить шкіру, зніме лущення і розгладить микрорельеф.
25,00 ₴
Аюрведична пудра кореня алтею
Маски від зморшок
корисні в'янучій шкірі. Мальва з успіхом застосовується при себореї, запалених вуграх. Компонент бельді, розгладжує шкіру
25,00 ₴
Аюрведична пудра волоського горіха
Пом'якшення шкіри
Білок і рекордний вміст вітаміну Е роблять цю пудру корисною для зрілої шкіри. Маска розгладить сіточку зморшок, пожвавить колір обличчя.
30,00 ₴
Аюрведична пудра листя кропиви
Профілактика розтяжок
і фітогомаж. Кропива чудова при акне: очищаючі маски і креми. Себомодулятор, загоювач і антисептик. Зміцнює цибулини волосся, знімає статику.
41,00 ₴
Аюрведична пудра насіння вівса
Вівсяне молочко
зволожує і заспокоює шкіру. При акне вівсяний убтан очищає м'якше, підживлюючи шкіру і стягуючи пори. Кондиціонує волосся і знімає статику.
25,00 ₴
Нутова пудра
Від комедонів
і сального блиску допомагає очищення убтаном. Делікатний гомаж матує, покращує мікроциркуляцію і шкірне дихання. Мінус сухості та стягнутості
44,00 ₴
Аюрведична пудра розмарину
Скраб від целюліту
освітлює сліди постакне і рубці, підсушує прищі. Прекрасний для волосся: надає блиск, знижує жирність, дезинфікує шкіру голови.
29,00 ₴
Фулерова земля
Мультані для масок
і глибокого очищення пор. Детоксикація і поліпшення тону шкіри. Підсилює циркуляцію крові і розгладжує зморшки, нищить гиперпигментацию. Поглинач неприємного запаху.
67,00 ₴
Аюрведична пудра м'якоті кокосу
Від чорних крапок
допомагає фітоскраб. Масаж шкіри голови з кокосовою пудрою зробить волосся блискучим, пожвавить їх колір, позбавить від лупи.
28,00 ₴