Як позбутися веснянок або пігментних плям
   05/23/2017 16:13:10     Обличчя    Коментарі 0
Як позбутися веснянок або пігментних плям

Відбілювальні засоби допомагають шкірі, причому, сучасні формули та інноваційні компоненти не стільки відбілюють шкіру, скільки відновлюють природну пігментацію — це тішить. У минулому залишилися шкідливі склади, що викликають побічні ефекти, тому програма відбілювання шкіри зараз виглядає куди простішою.

Як вивести веснянки або пігментні плями, написано багато, проте важливо зупинитися на косметичних компонентах, які сприяють освітленню гіперпігментних ділянок на обличчі й тілі. Відбілювальні речовини з арсеналу Зульфії — це:

— СО2-екстракти (солодка, шипшина, ваніль, петрушка, фіалка)

— активи (глюконо-дельта-лактон, арбутин, астаксантин, глутатіон)

— гідролати (огірок, кульбаба, березове листя)

— базові олії (фісташка, касторова, насіння гірчиці, таману)

— ефірні олії (лимон, гіркий мигдаль, неролі, шавлія)

— кислоти (койєва, транексамова, яблучна, елагова).

Відбілити шкіру спеціальними кремами можна, проте перші результати будуть видні лише за місяць. Косметологи рекомендують провести курс пілінг-процедур на базі альфа-гідроксикіслот, або ж скористатися допомогою третіноїну. У будь-якому випадку ефект вам сподобається. Схема догляду за шкірою залишається класичною: очищення, тонік, сироватка, крем і маска. Останній етап — важливий, маски на сніговій водорості та екстракті солодки потужно освітлюють плями на шкірі, посилюючи відбілюючий ефект і відновлюючи еластичність шкіри обличчя, шиї, декольте і рук.

Відбілюючий тонік «Цераміди й томат», 100 мл

Відбілюючий тонік — важливий етап догляду за шкірою, особливо якщо та схильна до гіперпігментації. Освіжайте личко цим складом після вмивання гідрофільною олією: пори стягнуться, а відбілюючі компоненти (блакитний ретинол і томатний екстракт) проникнуть глибоко в шкіру. Церамідний компонент і транексамова кислота, зроблять шкіру рівною і м'якою, позбавлять від висипань і плям.

- гідролат берези — 50 мл;
- гідролат огірка — 40 мл;
- томата гліколевий екстракт — 5 мл;
- кислота транексамова — 2 г;
- Ланаблю (блакитний ретинол) — 2 мл;
- Bio-ceramidyl — 2,5 мл;
- консервант феноксиетанол — 0,5 мл.

Читати далі...

Коментарі

Увійдіть або зареєструйтеся, щоб залишати коментарі