Як позбавитися від целюліту: 4 суміші ефірних олій + 1 трюк
   01/18/2018 15:45:43     Тіло    Коментарі 0
Як позбавитися від целюліту: 4 суміші ефірних олій + 1 трюк

Як позбавитися від целюліту: 4 суміші ефірних олій + 1 трюк

   Як позбавитися від целюліту, не бігаючи по 10 км на день і не знесилюючи себе дієтами? Iснує одне рішення, доволі гуманне — використання ефірних олій. Хочете докладніше? Будь ласка! Перевірений метод вимагає одного — регулярності нанесення протягом трьох тижнів. Целюліт тьмяне на очах, не вірите? Перевірте власноруч.

   Отже, питання «Як позбавитися від целюліту на попі?» не таке вже й актуальне, якщо ви знаєте, як змішати дві-три ефірних олії в базовій і як додати все це багатство в ванну. Якщо не знаєте, читаємо далі.

   Як позбавитися від целюліту на ногах — теж популярне питання, місце №2 в рейтингу найчастіших. Целюліт на ногах і попі — пряме слідство затримок рідини в міжтканинних просторах. Як стверджують лікарі, часто «апельсинова корка» — це не стільки їжа, скільки вода. Чого вона там, в наших тканинах, так часто й густо затримується, точної відповіді немає, але найбільш вірогідно, що ми просто мало рухаємся, любі дівчата. Мало!

   Найкращий спосіб позбавитись целюліту (якщо він не викликаний ендокринною проблемою, звичайно) — це цибання на скакалці. Почніть хоча б з 10 стрибків тричі на день, далі посилюйте навантаження. Коли доцибаєте до 300 за раз, від целюліту нічого не залишиться — перевірено! А якщо підключите до тренувань розтирання масажною олійкою на ефірах, то справа піде куди швидше. Часу до весни-літа і шорт-купальників залишилося обмаль, так що пропонуємо діяти.

Целюліт полюбляє:

- малорухливий спосіб життя,

- печінки, булочки, салати з майонезіком та інші нездорові вуглеводи.

Целюліт не любить:

- фізичну активність,

- сбалансоване харчування (пропорція білки-жири-вуглеводи дорівнює 30-20-50),

- ванни та масаж.

Схема позбавлення від целюліту

   Як позбавитися від целюліту, може розповісти і пластичний хірург. Він просто відкачає надлишковий жир і привітає вас з новою фігурою. Біда в тому, що через півроку рік жир повернеться. Тому рекомендуємо взяти себе в руки і все ж таки почати піклуватися про своє здоров'я та природну красу.

   Не станемо навантажувати вас списком вправ для пропрацювання певних груп м’язів (youtube куди більш інформативний), але скакалочку порекомендуємо. Засіб перевірений: за перший тиждень втратите 1-2 кг, що теж приємно!

Масаж від целюліту

   Масаж недооцінюють. Але ця процедура вкрай важлива для жіночого організму: регулярний загальний масаж тіла перешкоджає набряклості, отже, зморшкам. Мало кто зв'язує масаж і пружність тіла, а цей зв'язок є таким очевидним!

   Хочете мати свіже личко без набряків та зморшок? Ходіть на масаж хоча б двічи на місяць — витрати того варті. А для саме антицелюлітного масажу вам знадобиться ось яка суміш ефірних олій.

Рецепт антицелюлитної олії «Целюліт, адье!»

- ефірна олія розмарину — 20 крапель

- ефірна олія фенхеля — 20 крапель

ефірна олія ялівцю — 15 крапель

- ефірна олія грейпфрута — 15 крапель

- ефірна олія герані — 5 крапель

   Змішайте складові в пляшці темного скла. Цією сумішшю підсилюють масажний крем або базову олію: 20 крапель готової суміші на кожні 10 мл бази.

Ванна від целюліту

   То є добре діло, якщо ви вирішили вивести залишки рідини з організму: тепла ванна з ефірними оліями робить своє справу непомітно, але ефективно. В дуеті з масажем сухою щіткою дає вау-результат! 

   Суміш ефірних олій «Целюліт, адье!» приємно додавати і у ванну: у цьому випадку буде потрібно 10 г емульгатора (молоко, мед, полісорбат-80, соль, цукор) та 10 крапель суміші ефірок. Все це багатство додаємо в наповнену ванну, щоб уникнути випаровування летючих компонентів.

   Для тих, хто тільки починає підбирати варіації ефірних олій від целюліту, радимо ще три простих рецепта. 

Антицелюлітна суміш ефірних олій №1

ефірна олія ялівцю — 14 крапель

ефірна олія лимону — 10 крапель

- ефірна олія материнки — 6 крапель

Антицелюлітна суміш ефірних олій №2

- ефірна олія грейпфруту — 12 крапель

ефірна олія лимону — 10 крапель

- ефірна олія фенхелю — 8 крапель

Антицелюлітна суміш ефірних олій №3

- ефірна олія грейпфруту — 12 крапель

- ефірна олія базиліку — 10 крапель

- ефірна олія чебрецю — 8 крапель

Не тушуйтеся, адже целюліт любить млявих та безініціативних, тому придушіть його в зародку — так красивіше та веселіше!

Ваша Зульфія 

P.S. Чекаємо на ваші рецепти від целюліту та набряклості, зазделегідь вдячні за унікальні формули здоров'я та краси

Коментарі

Увійдіть або зареєструйтеся, щоб залишати коментарі