close
Меню

Нові пептиди Syn-TC і Syn-Star в косметиці: як застосовувати

Нові пептиди Syn-TC і Syn-Star в косметиці: як застосовувати

На цьому тижні нас завалили проханнями розповісти, як краще вбудувати пептиди Syn-TC і Syn-Star в догляд за шкірою. Особливого секрету ми не відкриємо, якщо скажемо, що низькомолекулярні зʼєднання найкращим чином поєднуються з такою ж гіалуронкою. В асортименті інтернет-магазину Zulfiya вона завжди є, до речі.

Тепер докладніше. Якщо ви вже прочитали опис наших новинок, то відзначили про себе, що обидва пептиди є водорозчинні. Це жирний плюс: такі активи елементарно вводяться в гелі, спреї, тоніки, збагачуючи вже готову формулу. Скільки вводити? Дивимося опис, там чьотенько все прописано — гарантуємо 

Навіщо мені потрібен пептид Syn-Star?

Пептид Syn-Star (1-4%) стане паличкою-виручалочкою для тих, чия шкіра виробляє явний надлишок шкірного сала.

Вдалою комбінацією тут стане пребiотик Biolin P і мікронізований оксид цинку: матуюча сироватка на базі гиалуронату натрію вирівняє шкіру і оздоровить її. Пептид + пребиотик не просто прибирають симптоми, а оздоровлюють жирну шкіру. Вже за три тижні результат буде закріплений, а ви — задоволені своїм новим матовим личком.

Класичний вплив пептидів — омолоджуючий — є доступним в комбінації з пептидом Matrixyl 3000 і біоміметиками.

Навіщо мені потрібен пептид Syn-TC?

Пептид Syn-TC (2-4%) потрібен шкірі, яка вже пройшла пік своєї молодості і тепер гостро потребує коллагенової підтримки. Ось таку підтримку і надає пептид Сінтісі: всього 2,5% в сироватці або кремі допоможуть запустити процес вироблення колагену декількох типів.

Вау-ефекту від одноразового застосування пептиду чекати не потрібно: як не крути, а шкірі потрібно 21-28 днів для повного оновлення. Зате по закінченні пари тижнів вже видно перші результати. До речі, не лінуйтеся робити зарядку для обличчя, нехай розумне м'язове напруження покращує крово- і лімфоток.

А ось комбінація Syn-TC + Syn-Star куди могутніше впливає на епідерміс та зморшки, які зручно на ньому розташувалися. Чим більше у формулі низькомолекулярних пептидів, тим швидше шкіра відгукується на допомогу ззовні (згадайте біоміметики та їх класичні комбінації!). Ефект матування і омолодження надихає, але не забувайте і про новий тренд косметології — косметичні пребіотики для шкіри.

Будуть питання, пишіть. Відповімо з задоволенням!

Щиро ваша,

Ольга Zulfiya

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close