Автозагар власноруч: як зробити спрей з DHA Naturelle?
   02/17/2020 16:59:23     Поради і рецепти    Коментарі 4
Автозагар власноруч: як зробити спрей з DHA Naturelle?

Автозагар своїми руками зробити легко, сьогодні даємо рецепт спрею з 5% DHA Naturelle. Дозування може бути від 1 до 8%, і тут розумно орієнтуватися на два критерії (вихідний тон шкіри та бажаний кінцевий результат). Практика довела, що краще 5 тонких шарів із середньою концентрацією дігідроксіацетону за 14 днів, ніж два — з максимальною за три дні.

Як зробити автозагар, розповімо нижче, а поки нагадаємо теорію ;)

Як автозагар працює на шкірі?

Потрапляючи на шкіру, дігідроксіацетон вступає в реакцію з амінокислотами й білками мертвих клітин, викликаючи їх потемніння. При цьому DHA не шкодить клітинам шкіри та не викликає фотостаріння. Дія бронзатору проявляється через 10 годин після нанесення, а триває близько тижня, якщо активно не використовувати відлущувальні засоби. Для підтримки відпускної засмаги — найкращий засіб!

Секрети ідеально рівної автозасмаги в домашніх умовах

Секрету всього два: ніжне відлущування і максимальне зволоження (у ZULFIYA є ціла стаття на цю тему, до речі).
Загалом, дівчата, щоб отримати природну засмагу, обов'язково відлущувати шкіру перед бронзуванням. Це може бути як механічне відлущування (скраб, гомаж, убтан), так і пінні гелі з 1% молочної кислоти. Кислотне відлущування рекомендують проводити хоча б за добу до автозасмаги.

Відгуки про автозагар з DHA Naturelle

Виходячи з особистого досвіду, скажімо, що на дуже світлій шкірі II кольоротипу за Фітцпатріком автозасмажний водний спрей з 5% DHA почав проявлятися вже за 3,5 години та протримався 6 днів (з двома відвідуваннями басейну!). Взагалі-то, засмагою це складно назвати, але загальне враження було напрочуд приємне: сяюче відпочиле личко і ніби як стрункіша фігура в купальнику.

Першими пігмент втрачають обличчя та кисті, потім лікті й коліна, шия та декольте. Звідси висновок: треба призвичаїтися підтримувати потрібний відтінок цих зон, і тоді легка засмага виглядатиме ідеально й невимушено. Деякі вміють так віртуозно автозасмажуватися, що використовують її для контурінгу.

Нагадаємо, що автозасмага проявляється протягом доби після нанесення, тому не поспішайте і не перестарайтеся. Перші години на шкірі присутній легкий специфічний аромат, властивий автозасмаговiй косметиці: ненав'язливий і швидко вивітрюється.

Рецепт автозасмаги з DHA Naturelle

Автозасмага-спрей Классична
Автозасмагу наносять на підготовлену зволожену шкіру. Освіжати тон шкіри можна хоч кожен день: чим частіше наносити, тим глибший буде відтінок засмаги.

- вода очищена — 91 г;
- актив для автозасмаги Дігідроксіацетон (DHA Naturelle) — 5 г;
- актив зволожувальний PatcH2O — 3 г;
- консервант Cosgard — 1 г.


В спреї змішати всі компоненти по черзі, ґрунтовно збовтати, дочекавшись повного розчинення порошку DHA. Законсервувати.

Вже у продажу!

Залишилися питання? Пишіть, із задоволенням відповім.
Ваша Ольга ZULFIYA

4Коментарі

    • Avatar
      Ирина

      Идея понравилась, ничего лишнего, но я для себя экстракт лотоса гликолевый добавила. Мне нравится его смягчение и эффект влажноватой кожи, как в корейских гелях. Спасибо.
      Действие где-то 9 из 10 как у миста Н20 James Read Tan.

      лют 24, 2020
    • Avatar
      Кристи

      Завжди вважала, що автозасмага може бути тiльки як лосьйон або крем. Але почитала про водяний Н2O James Read Tan, дякую за рецепт! Вже замовила DHA!!

      лют 25, 2020
    • Avatar
      Анна

      А можно использовать как консервант Гермаль плюс и Феноэкситанол?

      чер 24, 2020
      • Avatar
        Ваша Зульфия

        Здравствуйте Анна, конечно можно, феноксиэтанол до 1%, а гермаль плюс до 0,5%.

        лип 24, 2020

Коментарі

Увійдіть або зареєструйтеся, щоб залишати коментарі