Сироватка денна Гіалуроновий мікс
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Сироватка денна Гіалуроновий мікс

Ексклюзивна та унікальна Гіалуронова сироватка містить у своїй формулі мікс 8 видів гіалуронату натрія.

  • 25 мл

275,00 ₴

275,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Сироватка денна Гіалуроновий мікс

Об'єм: 25 мл

Тара: флакон скляний з піпеткою білий перловий

Вік: 30+

Різні види гіалуронових кислот проникають у різні шари дерми, і в такий спосіб зволожують та діють об’ємно на шкіру. Наприклад, високомолекулярний гіалуронат натрію має велику молекулу й діє тільки на поверхні шкіри, а мікромолекулярний уже проникає вглиб шкіри і працює там.

Тому ми створили формулу, у якій присутня збалансована структура гіалуронових кислот для повного та об’ємного зволоження, омолодження і насичення шкіри. Блакитний ретинол (ланаблю) у максимальному відсотковому співвідношенні разом із гіалуроновими активами утворюють синергію. Сироватка не просто екстра зволожує, а й омолоджує, надає ліфтинг-ефект. Проникні властивості гіалуронок допомагають ланаблю проникнути глибше в шкіру й активно діяти.

Застосування: нанести масажними рухами на чисту, тонізовану шкіру. Використовувати зранку. Після поглинання сироватки нанести крем за типом шкіри.

Склад: Aqua/Water, Lanablue, Beta-glucan, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hymagiс™–4D, Sodium Hyaluronate (low-molecular), Super Low Molecular Weight, Sodium Hyaluronate Middle-molecular, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Nano Sodium Hyaluronate, Euxul PE 9010, Melissa Leaf Essential Oil

Термін зберігання: до 8 місяців

Увага! Можлива індивідуальна чутливість до певних компонентів товару. Перед нанесенням проведіть тест на алергічну реакцію.

*Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

Zulfiya Cosmetics
06070
Новий
10 од.
Тип шкіри
В'януча
Вікова
Для всіх типів
Жирна
Зневоднена
Комбінована
Нормальная
Проблемна
Пігментована
Суха
Чутлива
Шкіра, що лущиться
Об'єм
25 мл
chat Коментарі (25)