Бальзам-маска для волосся ФітоДогляд
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Бальзам-маска для волосся ФітоДогляд

Тара: прозора пластикова баночка з білою кришкою 
Вага: 100г + 50г в подарунок!

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Бальзам-маска для волосся "ФітоДогляд"

ЛІМІТОВАНА СЕРІЯ*

Тара: прозора пластикова баночка з білою кришкою 
Вага: 100г + 50г в подарунок!

Зовнішній вигляд: приємна кремова текстура з жовтоватим відтінком 

Відновлює структуру будь якого типу волосся, надає здоров'я, сили та міцності. Позбавляє ламкості та посічених кінчиків, оздоровлює.

Бальзам-маска для волосся "ФітоДогляд" створена на основі гідролату березових листків, який в свою чергу надає волоссю чарівний блиск, шовковистість та здорову силу.

Лікує від лупи, зволожує, має антибактеріальні та антисептичні властивості. 

Екстракт солодки регулює водно-сольовий баланс, відновлює структуру волосся, забезпечує профілактику ламкості та посічених кінчиків. Має у своєму складі гліциризинову  кислоту, яка є природнім унікальним піноутворювачем з протизапальнимим та очищаючими властивостями.

Олія мигдалю неймовірно живить волосяний стрижень, пригладжує, роблячи волосся приємним на дотик та живим.

Abysoft — це унікальний активний компонент, який використовується для глибокого зволоження. Він доглядає за волоссям, забезпечуючи мякість, еластичність, відчуття комфорту, відновлює захисний барєр, що дуже актуально у вітряну та морозну погоду. Покращує структуру волосяного стрижня, запобігає вигоранню

Genamin KDMP — кондиціонуюча добавка, забезпечує проникнення активів в структуру волосся, робить локони слухняними та м'якими, знімає зайву пухнатість (статичний ефект), полегшує розчісування, усуває пошкоджені та посічені кінчики

Фітокомплекс для зміцнення волосся має неймовіно корисний склад для волосся, він забезпечує оздоровлення, зміцнення та провокує ріст. 

Тому, якщо бажаєте мати густе, шовковисте та здорове волосся, скористайтеся Бальзамом-маскою для волосся "ФітоДогляд" від ТМ "Зульфія". 

Поспішайте  придбати та потішити своє волосся користю, адже кількість даного косметичного продукту обмежена.

 Застосування: 

Як маски: нанести засіб на сухе волосся, розподілити по всій довжині, одягнути поліетиленову шапочку, залишити на 1-2 години та помити волосся шампунем. Використовувати 1-2 рази на тиждень.

Як бальзам: нанести на чисте вологе волосся уникаючи коренів, залишити на 3-5 хвилин і змити.

Склад: гідролат березових листків, дегікварт, кондиціонуючий емульгатор, олія мигдалю, сухий екстракт солодки, сухий екстракт цитрусових, фітокомплекс для зміцнення волосся, лимонна кислота, Genomin KDMP, Abysoft, гліцерин фармакопійний, феноксиетанол

*кількість твару обмежена

* Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура, колір засобу та косметична тара можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

05631
Новий
chat Коментарі (2)